Balıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerGündemMagazin

Taylor Swift’in Sesi Kesildi!

Eras Tour’da ayrılık şarkısı söylerken Taylor Swift’in sesi kesildi! Matty Healy ile ayrılık çanları çalıyor…

 

&Quot;≪/P

Taylor Swift’in Sesi Kesildi!

Taylor Swift, Pazartesi günü Matty Healy’den ayrıldığı haberi kamuoyuna açıkladı. Açıklamasından önce Chicago şovunda çok duygusal bir performans sergiledi.

33 yaşındaki şarkıcı, duygusal bir ayrılık şarkısı seslendirdi. ‘I Don’t Wanna Live Forever’ın piyano versiyonu sırasında sesi titremeye başladı. Hemen ardından gözyaşlarını tutamadı. “Bir kurşundan mı kaçtım yoksa hayatımın aşkını mı kaybettim diye merak mı ediyorsunuz?” Swift, duygudan titrerken şarkı söyledi.

&Quot;≪/P

Söylediği şarkının sözleri, yakın zamanda birinden ayrılmanızla ilgili. Ayrıca o yanınızda olmadan sonsuza kadar yaşamak istemediğinizi fark etmekle ilgilidir.

Günün erken saatlerinde Taylor ve 34 yaşındaki The 1975 rock’çı Matty‘nin iki aylık bir aşktan sonra ayrıldıkları bildirmiştir. Ancak ayrılma nedenleri henüz belli değil.

&Quot;≪/P

Matty Healy Kimdir?

Healy kariyerine ‘The 1975’ için davul çalarak başlamıştır. Daha sonra baş şarkıcıları kendi grubunu oluşturmak için gruptan ayrılmıştır. Ardından solist ve gitarist rollerini üstlenmiştir. Grup üyeleri arasında baş gitarist olarak Adam Hann, basta Ross MacDonald ve davul çalan George Daniel bulunmaktadır.

Grup, 2012’de yayımlanan ve ulusal radyoda yayınlanan ilk EP’leri ‘Facedown’ı, baş single’ The City ‘ile çıkardı ve BBC Radio 1’de hit oldu. Meslekten çok eğlence için müzik yaptıklarını belirtmişlerdir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Taylor Swift Depreme Neden Oldu - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu