Gündemİlçe HaberleriSpor

Teksüt Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nden Anlamlı İftar Buluşması

Teksüt Bandırmaspor Taraftarlar Derneği'nin başkanı Anıl Başoğlu önderliğinde, balıkhane önünde düzenlenen iftar yemeği ile bir araya geldi

Teksüt Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nden Anlamlı İftar Buluşması

Teksüt Bandırmaspor Taraftarlar Derneği’nin başkanı Anıl Başoğlu önderliğinde, balıkhane önünde düzenlenen iftar yemeği ile bir araya geldi

İftar programına, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez ve İYİ Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Orhan Can da katıldı.

İftar programı sırasında, taraftarların Teksüt Bandırmaspor için stat talepleri dile getirildi. Bu talebin iletilmesi için AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı telefonla arayarak taraftarların isteğini aktardı.

Teksut Bandirmaspor Taraftarlar Derneginden Anlamli Iftar Bulusmasi

Cemal Öztaylan daha sonra telefonu Bandırmaspor’un Onursal Başkanı Onur Göçmez’e verdi. Göçmez, Bakan Bak’a, Bandırma’nın modern bir stada ihtiyacı olduğunu belirterek, “Eğer siz stadı yaparsanız Bandırma’da Avrupa maçları da oynanır, Bandırmaspor Avrupa kupalarına da gider. Futbol insanları birleştiriyor, gençleri birleştiriyor. Desteğiniz olursa Bandırma çok mutlu olur.” dedi.

Bakan Bak da Cemal Öztaylan’ı çok sevdiğini ifade ederek, “İnşallah hep beraber gelirsiniz, konuşuruz, güzel bir yaşam alanına sahip stadyumu Bandırmamıza kazandırırız.” diyerek desteklerini dile getirdi.

Cemal Öztaylan ise Bakan Bak’a, tüm taraftarlar adına teşekkürlerini iletti.

Burhaniye Belediyespor Türkiye Şampiyonası’na Yükseldi

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu