Gündemİlçe Haberleri

TEŞKİLATTAN SINDIRGI VE BALIKESİR ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ve teşkilat mensupları ile birlikte Sındırgı ve Bigadiç’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemini vurgulayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 2019’da hedeflerinin yirmi ilçe belediyesini de almak olduğunu söyledi.

‘Sen Ben Yok Biz Varız’

Bigadiç’te yaptığı konuşmada muhtarları önemsediklerini söyleyen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ‘Muhtarlarımız bizim baş tacımızdır.’ dedi. Kongre döneminde olduklarını ve yola emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘Bigadiç’i seviyoruz. İnşallah 30 Mart 2019’da yirmi tane belediyemize Ak Parti’nin bayrağını asacağız. Bir takım hesaplar peşinde koşturursak, ‘Öyle böyle şöyle olsun’ filan diye hesap peşinde olursak Cenab-ı Allah da başarıyı nasip etmez. Ak Partiliyim diyen herkes kendini görevli addedecek. Bu yüzden fedakarlıkla hareket edeceğiz. ‘Sen-ben kavgasına’ asla giremeyiz’ ifadelerini kullandı.

Muhtar Sordu Başkan Cevapladı

Bigadiçli bir muhtar ‘Süt Birliği, Damızlık Birliği, Et Birliği, Ziraat Odası gibi birlikler var. Bunlar her ay bize aidat kesiyor. Biz köylüler olarak bundan çok rahatsızız. Gerçekten hayvancılık yapmaktan çok sıkıntımız var’ derken İl Başkanı Hasan Demiraslan,  ‘Güzel bir rapor hazırladık. Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Merak etmeyin onunla ilgili sorunları çözeceğiz. Özellikle desteklemelerle ilgili güzel haberlerle döneceğiz’ diyerek sorunun çözümü yolunda adım atacaklarını söyledi.

Yavaş ‘Sındırgı’nın Zor İşlerine Talibiz’

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ‘Güzellikler bazı sıkıntılarla birlikte yol alıyor. Buradan yer altına inmek kolay bir hadise değil. Sındırgı’nın zor işlerine biz talibiz. Gelecek seçimlerin değil. Gelecek nesillerin daha iyi yaşayabilmesi için gayretimiz o yüzden. Sındırgı’ya insanlar yatırım yapmaya başladı. Yeni mezbahanın temeli atılacak. İlçemizle ilgili Akhisar yolundaki çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

Atla ‘Öyle Bir Liderin Neferleriyiz’

Ak Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla,  ‘Efeler olarak bu davanın inanan insanları olarak başımızda Hz. Ömer gibi adaletli, Hz. Ebubekir gibi alçak gönüllü ve Hz. Ali gibi cesur ve dik duran bir liderin neferleriyiz. Onun yolunda biz de ilerlemeye çalışıyoruz. Adım adım bir karınca misali hedefimiz belli. Yolumuz belli. Gittiğimiz yer belli. Onun için Allah birliğimizi, dirliğimizi beraberliğimizi bozmadan bir olarak diri olarak  yolumuza devam etmeyi nasip etsin diyorum’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu