GündemSiyaset

Ticaret Borsası İftarına Birlikteliğin Gücü Yansıdı

Ticaret Borsası İftarına Birlikteliğin Gücü Yansıdı

Balıkesir Ticaret Borsası Ramazan ayı nedeniyle Öğretmenevinde bir iftar programı düzenledi. Borsa camiasını ve Balıkesirlileri buluşturan iftar programında Borsa Başkanı Mehmet Çetin, “ Bugün sizlerle bir araya gelerek birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar programımız, şehrimizin çeşitliliğini ve bir araya gelme gücünü simgeliyor.” dedi

Ticaret Borsasi Iftarina Birlikteligin Gucu Yansidi

Borsa Başkanı Çetin, “ Her birimiz kendi alanlarımızda şehrimizin gelişimine katkı sağlamak içim çalışıyoruz ve bu birliktelikle daha güçlü geleceğe adım atmış oluyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz iftarımızın yanı sıra yaklaşan Ramazan Bayramında milletimize, şehrimize huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Balıkesir Ticaret Borsasının iftar programına Tümgeneral Nurettin Alkan,CHP Balıkesir  Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın,  Demokrat parti İzmir  Milletvekili Haydar Altıntaş ,  BTO Başkanı Rahmi Kula, BSO Başkanı Nazmi Yarış , BALOSB Başkan vekili Hüseyin Bekki ,  Eski dönem Borsa Başkanı Ersin Erdoğmuş ve çoksayıda Borsa üyesi katıldı.

Avukat İçin de Adalet!

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu