Gündem

TİMBİR Birinci Yılını Kutluyor

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), kuruluşunun birinci yıl dönümünü coşkuyla kutluyor. 81 il ve 25 ülkede temsilciliği bulunan, 1000 haber sitesinin üyesi olan TİMBİR, Cumhurbaşkanlığı onayıyla hayata geçirilmiş önemli bir kuruluş olarak sektördeki etkisini artırıyor.

TİMBİR Birinci Yılını Kutluyor

Devam Edeceğiz Mesajı

Miahaber Genel Yayın Yönetmeni ve TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, birinci kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, TİMBİR’in sektöre katkılarının devam edeceğini vurguladı. Aksan, “Onlarca ulusal düzeyde proje hayata geçirerek sektöre yön veren bir kuruluş olarak, TİMBİR’in önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ulusal Başarılarda TİMBİR’in Adı

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Genel Başkan Yardımcısı olan Cengiz Aksan, TİMBİR’in kurucuları arasında yer aldığını ve Genel Başkan Yardımcısı olarak Yönetim Kurulu’nda görev yaptığını belirtti. Aksan, “Bugün, 81 il ve 14 ülkeden kurucuyla yola çıkıp Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan TİMBİR’in birinci yıl dönümü. Henüz bir yaşında olmasına rağmen TİMBİR, onlarca ulusal düzeyde proje hayata geçirerek adından söz ettirmeyi başardı.” şeklinde ifadelerini sürdürdü. Aksan, “Bugünden sonra da aynı heyecan ve inançla çalışmalarımıza devam edip üyelerimizle birlikte büyümeye, sektöre katkı sağlamaya devam edeceğiz. Hep birlikte nice yıllara.” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Bülten

TİMBİR: Sosyal Medya Platformlarına Sıkı Tedbirler Şart!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu