GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Togg İlk 4 Saatte 7 Bin 734 Ön Sipariş Aldı!

Togg İlk 4 Saatte 7 Bin 734 Ön Sipariş Aldı!

 

TOGG ön sipariş sürecini başlattı. Sosyal medya üzerinden de duyurduktan sonra TOGG resmi twitter hesabından paylaşım yaptı.

 

Togg İlk 4 Saatte 7 Bin 734 Ön Sipariş Aldı!
Togg İlk 4 Saatte 7 Bin 734 Ön Sipariş Aldı!

İşte o paylaşımda şu ifadeler yer aldı; “27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin”

 

TOGG Ön Sipariş Oluşturmak İçin Tıklayınız

Haber: Muhammed Can Akyürek

TOGG İle İlgili  Ayrıntılar:

28 Mart’ta noter huzurunda dijital çekilişle ön sipariş sahipleri belli olacak. Kullanıcılar, seçtikleri versiyonun tasarımını, ‘Türkiye’nin Renkleri’yle 360 derece döndürerek inceleyip, dış renk seçeneğine karar verecek. Dilerlerse akıllı cihazın bulunduğu ortamı değiştirerek beğendikleri dış rengin T10X üzerinde güneşli bir havada nasıl göründüğünü de görecek. Dış rengi belirleyen kullanıcılar, bir sonraki adımda T10X’in jant seçenekleri arasından seçim yapıp, iç tasarımı keşfetmeye geçecek.

 

Ön Sipariş Aşamaları:

Kullanıcılar, T10X’in geniş hacimli iç tasarımını yakınlaştırarak veya daha geniş bir açıdan görecek. Sonrasında da diledikleri opsiyonel donanımları ekleyip, lansmana özel avantajlı donanım paketlerinin detaylarını görüntüleyecek. Konfigürasyonu tamamlayanlar özet sayfasında detayları inceleyip son kontrollerini yapacak. Ön sipariş sözleşmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme aşamasına geçecek.

Eğer kullanıcının daha önceden kurulu bir Trumore e-Cüzdanı varsa ve 60.000 bin TL bakiye yüklemişse ön ödemeyi tamamlar. Sonra çekilişe katılma hakkı kazanacak ya da Trumore üzerinden Trumore e-Cüzdanını yaratıp 60.000 bin TL bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak, çekilişe katılma hakkı elde edecek.

Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra, dijital çekiliş 28 Mart tarihinde noter huzurunda olacak. Ayrıca Çekilişe katılacak kullanıcıların sıralı listesi çekiliş öncesinde Togg tarafından olacak. Çekiliş sonlandığında kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu