GündemSpor

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçında Saha Karıştı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu. Ancak maçın bitiş düdüğünün ardından yaşananlar, futbolun dışında üzücü bir tablo oluşturdu.

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçında Saha Karıştı

Trabzonspor Fenerbahce Macinda Saha Karisti 1
Trabzonspor – Fenerbahçe Maçında Saha Karıştı

Taraftarlar Sahaya İndi

Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına konuk olduğu maçta zorlu rakibini 3-2’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ancak galibiyet kutlamaları sırasında beklenmedik olaylar yaşandı. Sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplanarak birbirlerini tebrik etti. Ancak bu sırada Trabzonspor taraftarları sahaya girdi.

Trabzonspor Fenerbahce Macinda Saha Karisti 2

Güvenlik Güçleri Müdahale Etti

Trabzonspor taraftarlarının sahaya girmesiyle birlikte gerginlik tırmandı. Fenerbahçeli futbolcularla Trabzonspor taraftarları arasında tartışmalar ve itişmeler yaşandı. Güvenlik güçleri müdahale etmekte zorlanırken, saha içindeki gerginlik kontrol altına alınamadı. Olayların büyümesiyle birlikte Fenerbahçeli futbolcular, güvenlik önlemleriyle soyunma odasına yönlendirildi. Taraftarlar arasındaki gerilim devam ederken, yetkililerin müdahalesiyle olaylar yatıştırılmaya çalışıldı.

Trabzonspor Fenerbahce Macinda Saha Karisti 3

Haber: İHA

Bigadiç Belediyespor ile 1966 Edremitspor Karşılaşması Bugün!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu