Gündemİlçe Haberleri

Traktörün Hakimiyetini Kaybetti Altında Kaldı

Traktörün Hakimiyetini Kaybetti Altında Kaldı. Balıkesir’in Kepsut İlçesine bağlı Kayaeli Mahallesinde tek taraflı traktör kazası meydana geldi. Sürücü Seyit Eker olay yerinde hayatını kaybetti.

 

Traktörün Hakimiyetini Kaybetti Altında Kaldı

Traktörün Hakimiyetini Kaybetti Altında Kaldı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kayaeli Mahallesinde 66 yaşındaki Seyit Eker kendine ait traktörle buğday hasadı yapıyordu. Traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Traktörün devrilmesi sonucunda Seyit Eker traktörün altında kaldı. Olay yerinde hayatını kaybetti. Kepsut Devlet Hastanesi’nde yapılan ön otopsinin ardından Seyit Eker ölüm sebebinin belirlenmesi için Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kepsut Hakkında

İlçemiz Balıkesir-Dursunbey karayolu üzerinde üç tarafı Değirmencik, Kille ve Simav Çayı ile çevrili yarımada görünümündedir. Kuzeyde 1336 m. yüksekliğinde Çataldağ, Güneydoğusunda Alaçam Dağlarının batıya yönelik sık ve yoğun ormanlarla kaplı dik ve meyilli yamaçları ile Simav Çayı’nın batısındaki hafif dalgalı arazi ilçenin yüzey şekillerindendir. Alaçam Dağları’nın etek kısımlarından Kepsut Ovası uzanmaktadır. Bu ovanın güneyinde Baldıran Dağı, batısında Beşiktepe – Araptepe, kuzeyinde ise Yılanlı Dağı vardır. İlçede konutlaşma genellikle kasaba ve eskiden köy vasfı olan mahallelere yayılmıştır. Kepsut Ovası oldukça verimli topraklara sahip olduğundan hemen her çeşit mahsulün yetişmesine elverişlidir. Bu nedenle YEG olarak tarımsal ürün yetiştirme, doğadan ürün toplama ve işlemeye yönelik tarım ile uğraşan kesime kapasite geliştirme eğitimlerinin verilmesi amaçlanmaktadır. 

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Edremit'te Korkunç Kaza - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu