Dünyadan HaberlerGündem

Trump Krizi Fırsata Çevirdi ! Sabıka Fotoğraflı Ürünleri Satışta

Trump Krizi Fırsata Çevirdi ! Sabıka Fotoğraflı Ürünleri Satışta. Eski ABD Başkanı Donald Trump, hapishanesi’nde çekilen sabıka fotoğrafını seçim kampanyalarında kullanacak. Kupa bardaklara ve şapkalara bastırarak satışa sundu.

 

Trump Krizi Firsata Cevirdi Sabika Fotografli Urunleri Satista 1

 

Ülke tarihine geçti

Trump Krizi Fırsata Çevirdi ! Sabıka Fotoğraflı Ürünleri Satışta. ABD’nin Georgia eyaletinde savcı, 2020’deki başkanlık sonuçlarını kendi lehine çevirmesiyle yürütülen soruşturma kapsamında Eski Başkan Donald Trump’a 13 suçlama yöneltmişti. Trump suçlamaların ardından eyaletteki Fulton Bölge Hapishanesi’ne teslim oldu. Trump’ın gözaltı işlemleri sırasında sabıka fotoğrafı çekilmişti. Eski başkan ülke tarihinde sabıka fotoğrafı çekilen ilk başkan olmuştu.

Seçim kampanyalarında yer alacak

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafın ülke gündemine bomba gibi düştü. Bunun ardından Trump harekete geçti. 2024 yılındaki başkanlık seçimleri için dikkat çeken bir kampanya başlattı. Trump, çektirdiği sabıka fotoğrafını tişörtlere, kupa bardaklara ve şapkalara bastırarak satışa sundu. Ayrıca seçim kampanyaları için kullanılan ürünlerde ayırca, “Asla teslim olma”, “Trump’a özgürlük” ifadeleri yer aldı. İHA’nın edindiği bilgiye göre ürünlerin ise özelliklerine göre 15-34 dolar arasında satışa sundu. Yüzde 50 oranında kar getirdiği belirtiliyor. Bazı uzmanlar da bu kampanyaların Trump için büyük bir bağış toplama etkinliği olabileceğini ifade ediyor.

ABD halkından yoğun ilgi

Cj Butler, Trump’ın fotoğrafının basılı olduğu ürünleri satın aldı. Cj Butler,“Bence bu ülke için çok klasik bir tüketim çılgınlığı. Ayrıca  Trump’tan bahsediyoruzç Özellikle o her şeyi satıyor o zaman neden bir tişört satamasın ki” dedi. Trump destekçilerinden David Kochel ise, “Onun fanları bunu görecek ve 25 dolara tişört ve kupa almak için dövüş egzersizleri yapacaklar. Günün sonunda onun 13 suçlamayla ilgili iddianamesini kutlayacak olması biraz üzücü gibi ama bizim politikamız da bu yönde” ifadelerini kullandı.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu