Gündemİlçe Haberleri

Turhan Çömez Balıkesir’de

Turhan Çömez Balıkesir’de . İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez Susurluk’a geldi. Çömez Susurluk’ta yaşayan vatandaşlarla konuştu.

 

Turhan Çömez Balıkesir’de .Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i Susurluk’a ziyarete geldi. Çömez’ e Balıkesir  İyi Parti Milletvekili aday adayları da eşlik etti. Susurluk sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Güney, Turhan Çömez’e Susurluk Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları anlattı. Aynı zaman da Susurluk’u geliştirmek ve daha sosyal bir şehir yapmak için projelerinden bahsetti.

 

Gu

 

Turhan Çömez yaptığı gezide çocuklarla da konuştu. Özellikle çocukların derdini dinledi. Okul hayatlarını, hayallerini sordu.

 

Elifgg

 

Turhan Göçmez  çocuklarla sohbetinin ardından esnafları da ziyaret etti. Talep ve isteklerini yaşadıkları sorunları dinledi. Ardından yapımı devam eden Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’ ni ziyaret etti. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve Balıkesir  İyi Parti Milletvekili aday adaylarla hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı.

 

Gt

Haber: Elif Şahin

Daha fazla haber için tıklayın…

Susurluk Hakkında

Susurluk, Balıkesir’in bir ilçesidir. İlçe merkezinin nüfusu 23.800’dür.  Bu sebeple Susurluk ilçesi Balıkesir iline bağlı bir ilçe olup, ilin kuzey doğusunda yer almaktadır. İlçenin doğusunda Bursa’ın Mustafakemalpaşa ilçesi, kuzeyinde yine Bursa’nın Karacabey ve Balıkesir’in Bandırma ilçeleri, batısında Manyas, güneybatısında Karesi, güney ve güney doğusunda Kepsut ilçesi yer almaktadır.

Özellikle Ayranı ve tostu ile bilinir. Ama 1996’daki trafik kazası ise dünyaca tanınmasına neden olmuştur.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu