GündemSiyaset

Turhan Çömez: ‘Bir Devrin Kapanışına Tanık Olduk’

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, yerel seçimlerin ardından AK Parti'ye sert eleştirilerde bulundu.

Turhan Çömez: ‘Bir Devrin Kapanışına Tanık Olduk’

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, yerel seçimlerin ardından AK Parti’ye sert eleştirilerde bulundu. Çömez, CHP’li Ahmet Akın’ın zaferini kutlarken, AK Parti’yi eleştirdi.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Çömez, Ahmet Akın’ın büyük farkla seçilmesini kutlarken, AK Parti’ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Çömez, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Dün gece, bir devrin kapanışına tanık olduk. Milletimiz sandığa giderek demokrasiyi yok sayan, hukuku ayaklar altına alan, ülkeyi yolsuzluk ve borç batağına sokan anlayışa büyük bir ders verdi. Feraset, basiret ve asaletini bir kez daha gösterdi. Son derece iyi niyet, samimiyet ve büyük bir gayretle çalıştık, tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Akın olmak üzere, kazanan tüm belediye başkanlarını kutluyor, başarılar diliyorum.

 

 

Haber: Bülten

Mustafa Aysel Ali Kemal Deveciler’i Tebrik Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu