Türkiye Gündemi

Türkiye’nin İlk Kadın Akrobasi Pilotu

Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu  hayran bıraktı. Türkiye’nin ilk kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, açıklama yaptı.

 

Türkiye’nin İlk Kadın Akrobasi Pilotu… Eskişehir’de THK Havacılık Festivali gerçekleşti. Gerçekleşen festivalde, Semin Öztürk Şener, uçuş yaptı. Ardından,  “Bu sene ise Yeni Menekşe ile göklerdeydim. Gerçekten benim için çok duygusal anlar burada olmak, buranın atmosferi çok başka” dedi.

Türkiye'Nin İlk Kadın Akrobasi Pilotu

İnönü ilçesinde 2’ncisi gerçekleştirilen THK Havacılık Festivali’nin 2’nci gününde de sunulan performanslar adeta nefes kesti. Gösterilerde uçağı Yeni Menekşe ile havalanan akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener, alanda olan vatandaşlara unutması mümkün olamayan gösteri sundu. Devamında, yaptığı inanması güç manevralarla izleyenleri heyecanlandıran Şener, performansı ile göz doldurdu. Semin Öztürk Şener, uçuşunun ardından konuşma yaptı. Ardından, kalabalığın kendini mutlu ettiğini belirtti. Devamında, “İkinci kez düzenleniyor bu festival ve geçen yıl ben seyirci olarak katılmıştım. Bu sene ise Yeni Menekşe ile göklerdeydim.

Türkiye'Nin İlk Kadın Akrobasi Pilotu

Gerçekten benim için çok duygusal anlar burada olmak, buranın atmosferi çok başka. Burada uçtuğum için çok mutluyum. Evet buraya gelen vatandaşlarımız çok motive edici oluyor, benim için gurur kaynağı. Ayrıca, çok mutlu oluyorum. Almanya’da bir gösteri uçuşumuz oldu, bir airshowa katıldık. Çok köklü bir airshow oldu. Bu sene 19’uncusu gerçekleşti. Orada tek kadın akrobasi pilotu olarak ben vardım. Tabii benim için büyük bir gurur kaynağı. Ay-yıldızımızı Almanya’da göklerde dalgalandırmak benim için büyük bir gururdu. Sivrihisar’ın hava gösterileri bizim gözbebeğimiz. 16-17 Eylül’de Sivrihisar’da çok büyük bir şov düzenliyoruz. Dünya havacılığı Sivrihisar’da buluşuyor. Almanya’da da feetbacklerini aldık. Çok güzel bir airshow bizi bekliyor. 7’den 70’e herkesi Sivrihisar’a bekliyoruz” dedi.

Türkiye'Nin İlk Kadın Akrobasi Pilotu

İHA’nın edindiği bilgiye göre son olarak, Şener uçuş sonrası hayranları ile fotoğraf çektirip imza dağıttı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu