Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Ücretsiz Güz Dönemi Kursları Başlıyor

Edremit Belediyesi  'Senin Belediyen' sloganıyla güz dönemi kurslarını başlattı. Hem gençler hem de yetişkinler için birçok farklı alanda ücretsiz eğitim fırsatları sunmuş olacak. 

Ücretsiz Güz Dönemi Kursları Başlıyor

Ucretsiz Guz Donemi Kurslari Basliyor 1

Edremit Belediyesi, toplumun eğitim ve kişisel gelişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla güz dönemi kurslarını başlattı. Bu kurslar arasında özellikle gençler ve yetişkinler için önemli fırsatlar sunuluyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlarda Atatürk Gençlik Merkezi’nde yüz yüze başvuru yapabilir.

İşte başvuruları başlayan kursların detayları:

Ücretsiz İngilizce Kursu

Edremit Belediyesi, 18 yaş ve üzeri herkes için ücretsiz İngilizce kursları düzenliyor. Dil becerilerini geliştirmek veya yeni bir dil öğrenmek isteyen herkes katılım sağlayabilir. Kayıtlar Atatürk Gençlik Merkezi’nde yüz yüze gerçekleşiyor.

İlgili Makaleler

Ucretsiz Guz Donemi Kurslari Basliyor 4

Üniversiteye Hazırlık Destek ve Yetiştirme Kursları

12.sınıf öğrencileri ve mezun öğrenciler için üniversiteye hazırlık destek ve yetiştirme kursları da faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Öğrenciler için ücretsiz hazırlanan bu destek kursunun son başvuru tarihi 6 Ekim olacak.

Ucretsiz Guz Donemi Kurslari Basliyor 3

Sanat Kursları

Atatürk Gençlik Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde farklı yaş gruplarına yönelik ücretsiz drama, uygulamalı tiyatro, diksiyon, etkili ve hızlı okuma ve satranç kursları da aktif hale geldi. Kursların başvuruları 18 Eylül Pazartesi günü başladı. Kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar Atatürk Gençlik Merkezi’nde yüz yüze olacak şekilde kayıtlarını yaptırabilir.

Ucretsiz Guz Donemi Kurslari Basliyor 2
// Ücretsiz Güz Dönemi Kursları Başlıyor

Haber: Elif Şahin

İlginizi çekebilir ; Gönen’de Tenis Kursu Başlıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu