GündemTürkiye Gündemi

Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik Kantinci Oldu

Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik Kantinci Oldu. Ünlü oyuncu Görkem Sevindik’i Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde satış yaparken görüntü verdi. Görenler çok şaşırdı.

 

Unlu Oyuncu Gorkem Sevindik Kantinci Oldu 3 Jpg

Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik Kantinci Oldu. Görkem Servindik, Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Pusat Çakır” karakteriyle akıllarda yer etti. Sırasıyla “Söz”, “Ramo”, “Mavera”, “Kahraman Babam” yapımlarında rol aldı. Son olarak da “Ateş Kuşları” ile izleyicinin karşısına çıktı.

 

Unlu Oyuncu Gorkem Sevindik Kantinci Oldu Jpg

 

Görenler Şaşırdı

Sevindik, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde satış yaparken görüldü. İHA’nın edindiği bilgiye göre o anları kayda alan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sevindik’in kantindeki görüntüleri sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

 

Unlu Oyuncu Gorkem Sevindik Kantinci Oldu 1 Jpg

 

Görkem Sevindik Kimdir ?

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı sevilen karakter Pusat ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo ve Söz gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak ise Kahraman Babam adlı dizinin başrolünde Uğur Eser karakterini canlandırmıştır.

Adanalı oyuncu Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almıştır. Ayrıca Sevindik, 1.78 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcu.

Galatasaray taraftarıdır. Motosiklet tutkunudur.

Pandemi döneminde hayatlarını basından uzak gerçekleştirdikleri evlilikle birleştiren Kübra Siyahdemir ile Görkem Sevindik çifti, bir de erkek evlat sahibi oldu.

İlk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yaşayan Sevindik, son olarak Kahraman Babam adlı dizide başrol oynamıştır. Özel hayatında ise Kübra Siyahdemir ile evli olan Sevindik’in Marsel adında bir oğlu bulunmaktadır.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu