Türkiye GündemiGündem

Ünlü Oyuncu Olgun Şimşek Trafik Kazası Geçirdi

Ünlü Oyuncu Olgun Şimşek Trafik Kazası Geçirdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde ünlü sanatçı Olgun Şimşek trafik kazası geçirdi.

 

Unlu Oyuncu Olgun Simsek Trafik Kazasi Gecirdi 1

 

Kafa Kafaya Çarpıştılar

Ünlü Oyuncu Olgun Şimşek Trafik Kazası Geçirdi. Kaza, Bodrum ilçesi Gürece Kavşağı mevkiinde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavşağa yakın bir noktada sürücü M.İ.T. idaresindeki 48 R 7640 plakalı otomobil ile Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde olan ünlü sanatçı Olgun Şimşek idaresindeki 34 BUU 142 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

 

Unlu Oyuncu Olgun Simsek Trafik Kazasi Gecirdi 2

 

Şimşek Tedavi İçin Hastaneye Gitti

Kaza sonucu Olgun Şimşek yara aldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri geldi. İha’nın edindiği bilgiye göre ilk müdahalenin ardından ekipler Şimşek’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Şimşek, ayakta tedavi edilmesinin ardından taburcu edildi.

 

Unlu Oyuncu Olgun Simsek Trafik Kazasi Gecirdi 3

Olgun Şimşek Kimdir ?

1971 yılında Bursa Orhaneli’nin Yenice Köyü’nde dünyaya geldi. Olgun Şimşek’in babası ilkokul öğretmeni, annesi ise ev hanımıdır. 2 kardeşi bulunan oyuncunun, çocukluk yılları Bursa’da geçmiştir.

Liseyi Adapazarı Harbiye Öğretmen Lisesi’nde yatılı olarak okudu. Ardından Olgun Şimşek, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Bir röportajında, babasının solcu bir insan olmasından dolayı ufak bir sürgün hayatı yaşadığını iletti. Ayrıca babasına yapılan haksızlıklar için küçükken avukat ve siyasetçi olmak istediğini belirtmiştir.

1997 yılındaki “Bir Demet Tiyatro” dizisindeki rolü ile adından söz ettirmeye başlayan oyuncu, daha sonra sırasıyla 2000’de “Yedi Numara”, 2003’te “Alacakaranlık” ve 2012’de “Yalan Dünya” gibi dizilerde rol almıştır.

2012 yılı Antalya Televizyon Ödülleri’nde Komedi Dizisi kategorisinde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün sahibi olmuştur.

2017 yılında yayına giren “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisindeki Yaşar Kimsesiz karakteriyle tekrar ekranlarda görülmeye başlayan oyuncunun ayrıca rol aldığı birçok film de bulunmaktadır.

1994 yılında kendisi gibi oyuncu olan Şebnem Sönmez ile evlenen Olgun Şimşek 6 yıl sonra boşanmıştır. 2. evliliğini ise 2011 yılında Zeynep Kocabeyoğlu yapmış bu evliliğinden bir oğlu olmuştur.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu