Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Ünlü Twitch Yayıncısı

Jahrein lakaplı ünlü Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç yaptığı açıklamalar yaptı. Bununla birlikte paylaşımlarla sıkça gündeme gelen isimlerden biri oldu. Daha önce desteklediğini belirttiği Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce‘den vazgeçtiğini duyuran Jahrein seçimde destekleyeceği yeni ismi açıkladı.

 

 

Ünlü yayıncı Jahrein, siyasi konularda yaptığı açıklamaları ile sosyal medyanın en tanınan isimlerinden biri haline geldi. Jahrein lakabıyla geniş kitlelere adını duyuran ünlü Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, seçim gündeminin yaklaşmasıyla beraber siyasi partiler hakkında sıklıkla paylaşım yapıyor.

Yayinciiiii

Paylaşımları nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen Jahrein’e destek veren de pek çok kişi var. Siyaset gündeminin hareketliliğinde yayınladığı videolardan dolayı sosyal medyanın dikkat çekici isimlerden biri olmuştu. Bu yüzden Twitter hesabını kapatmıştı.

Yaayinciii

Jahrein, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi desteklediğini açıkladı. Jahrein yeni bir videolu paylaşım yaptı. Muharrem İnce’den soğuduğunu açıklayan Jahrein, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı.

Ince

Ünlü Twitch yayıncısı “Son zamanlarında yaptıklarından dolayı Muharrem İnce’den soğudum. Oyumu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğim.” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı bileşenlerinin tehlikesini dile getiren ünlü yayıncı, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde ise İYİ Parti’yi destekleyeceğini ifade etti.

Kilicdaroglu

Lakab mı lakap mı?

Lakap, ayama veya epitet adıyla da bilinir. Ayrıca herhangi bir kimseye veya gruba (örneğin sülaleye) belirli bir özelliğinden dolayı başkaları tarafından verilir.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu