Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Uyuşturucu Tacirleri Suç Üstü Yakalandı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde gerçekleştirilen başarılı operasyonla, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Uyuşturucu Tacirleri Suç Üstü Yakalandı

Uyusturucu Tacirleri Suc Ustu Yakalandi
Uyuşturucu Tacirleri Suç Üstü Yakalandı

Suç Üstü Yakalandılar

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sonucunda, takipli KOM faaliyeti ile gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Tuzakçı Mahallesi’nde ikamet eden B.K. ve A.T. isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılması üzerine, jandarma ekipleri araştırma ve fiziki takipler neticesinde şüphelilerin ikametlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğunu belirledi.

2 İkamet Ve 1 Hayvan Ağılına Operasyon

Savcılık izniyle harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilere ait 2 ikamet ve 1 hayvan ağılına operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda; 4.640 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin maddesi, 10 gram kenevir tohumu, 2 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 3 adet kenevir öğütme aparatı, 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 19 adet tabanca fişeği, 3 adet şarjör, 1 adet bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan B.K. ve A.T. isimli şüpheliler hakkında, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldığı belirtildi.

Haber: Bülten

Aranan 18 Şahıs Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu