Gündemİlçe Haberleri

Uyuşturucu Tacirleri Yaş Tahtaya Bastı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Balıkesir’de toplam 82 kişiyi gözaltına aldılar.

 

Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçti

Uyuşturucu ile mücadelede Türkiye çapında başarılı operasyonlara imza atan emniyet güçleri, Balıkesir’de de operasyonlarına devam ediyor. Narkotik suçlarla mücadele konusunda deneyimli bir kadroya sahip olan Balıkesir Emniyeti, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Balıkesir’de gerçekleşen 52 uygulamada toplam 82 şüpheliyi yakaladılar. Adli makamlar emniyetin yakaladığı şüphelilerden 9’unu tutukladı.  6’sını serbest bıraktı ve 67 kişi hakkında da adli işlem yaparak serbest bıraktı. Uygulamalarda ise çeşitli türlerde çok sayıda uyuşturucu yakaladılar. Balıkesir Emniyeti, gerçekleştirdiği uygulamalarda:

4.550 adet sentetik ecza hap; 946 gram esrar maddesi; 578 gram bonzai maddesi; 481 gram skunk maddesi; 433 adet ecstasy hap; 114 gram metamfetamin maddesi; 1 adet tüfek; 25 adet kartuş; 3 adet ruhsatsız tabanca; 10 adet fişek ve 2 adet hassas terazi ele geçti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu