Siyaset

CHP’li Özgür Özel; Kemal Bey’e Engel Oldular

CHP’li Özgür Özel; Kemal Bey’e Engel Oldular, CHP Genel Başkanı Özgür Özel kurultayda yaşananlar ile ilgili açıklama yaptı.

 

CHP’li Özgür Özel; Kemal Bey’e Engel Oldular

43

Özel “Kılıçdaroğlu elimi kaldıracaktı ama engellediler.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca Selvi Kılıçdaroğlu ile arasında geçen konuşmayı da söyledi.

 

“ELİMİ KALDIRACAKTI AMA ENGELLEDİLER”

Kemal Bey, büyük bir ekiple geldi, odanın kapısında durdular. Girmeyip, ileride bir odaya girdiler. Öyle olunca şaşırdım. Beni o odaya çağırdılar. Odada 40-50 kişi var. Genel başkanla el sıkıştım, hatır sordu. Bağrışma başladı. ‘Seçimi alacağız. Bizi böyle bırakamazsın’ diye. Sonra danışmanını görünce Ekrem Bey’e ‘Çıkıyorum’ dedim. ‘Haklısın’ dedi. ‘Partiyi bunlara bırakamazsın’ gibi bir laf duyunca, baktım ki iş kötüye gidebilir. Duymamam gereken şeyler duyuyorum. İçlerinde birlikte devam etmemiz gerekecek arkadaşlar var. Kemal Bey’i göremiyordum. Kuşatmışlardı, birlikte ona doğru hamle yaptılar. El sıkıştık, çekildim. Kenarda duranlar sardı Kemal Bey’i. Devam kararı almışlar. Kemal bey elimi kaldırmak için gelmişti ama engellediler. Ben kaldırdı kabul ediyorum.”

Kulis Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu