Özel HaberlerGündemSiyasetTürkiye Gündemi

Ahmet Akın MERHABA’ya Konuştu:

BALIKESİR BENİM AİLEM AİLEM NE DERSE O OLUR

Balıkesir Benim Ailem Ailem Ne Derse O Olur.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

Chp’de parti meclisine giren milletvekili arkadaşlarını tebrik eden Ahmet Akın, Balıkesir’i temsil etmek onurlu bir görev dedi. CHP’li Ahmet Akın, Büyükşehri kazanacağız diye ekledi. Delegeler bir mesaj verdi. Kurultayda delegelerin iradesi bizim için elbette önemli. Beni yakından tanıyanlar bilir” dedi. Partinin Etik kurallarının  ve etik kurallar çerçevesinde verilen mücadelenin önemine değindi.

Telefon mesaisi gün boyunca süren Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi ve yerel seçimlere dair sorularımıza yanıt verdi. Yanındayız diyen ve arayan çok oldu. Balıkesir’i bırakma diyenler var. Ben herkese şunu diyorum: Kararı ben vermem örgüt verir.

Kurultay sonuçlarına ilişkin ve Ankara’da yapılacak devir teslim töreni gerekse Balıkesir’de yerel seçimlere dair düşüncelerini aktardı. Bu bir bayrak yarışıydı diyen CHP’li Ahmet Akın, “Bazı görevlerden gidenlerde gelenlerde bizim arkadaşlarımızdır” dedi.

NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ

CHP’li Ahmet Akın, Kurultay sonrasında Genel Başkan seçilen Özgül Özel’i tebrik için aradı. Etik kurallar vurgusu yaptığı açıklamasında ben MYK ‘da olan biriyim. Bugüne dek etik kurallar benim için önemli ve bu değişmedi. Önemli olan şu; Örgüt bir karar verdi. Kurultayda olan kurultayda kaldı. Kurultaya dair Genel Başkanlar kendi içinde değerlendirmeler yapacaklardır.

Başarılı olunması için mücadele ettik

“Öncelikle Genel Başkanlarımız kurultayda “Balıkesir’i kazanacağız” dedi. Burada partimize ve gerekse birlik beraberliğimizden tersi bir umut bekleyenler, bundan medet ummasınlar. Kurultayda parti içinde bir mücadele verildi ve bir karar alındı. Ben altını çiziyorum ki biz çizgimizi bozmayız. Bir Balıkesirliye de bu yakışır. Biz Kuvayi Milliye şehriyiz parti içinde sıkıntı var gibi görenler boşuna hayal kurmasınlar diyorum” SEMRA AMAN AKYÜREK

Ahmet Akın MERHABA’ya Konuştu:

 

İlginizi Çekebilir: Balıkesir CHP İttifak’a Yakın Mı?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu