Gündemİlçe Haberleri

Vali Hasan Şıldak’tan Babalar Günü Mesajı

Vali Hasan Şıldak’tan Babalar Günü Mesajı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak yaklaşan babalar gününü kutladı.

 

Vali Hasan Şıldak’tan Babalar Günü Mesajı

 

Vali Hasan Sildaktan Babalar Gunu Mesaji 1

 

Hasan Şıldak 18 Haziran babalar gününü kutladı. Hasan Şıldak bütün babaların babalar günü kutladı. Şıldak kutlama mesajına “Baba, aile hayatının vazgeçilmeyen unsurudur.” sözleriyle başladı .

 

Vali Hasan Şıldak’ın Babalar Günü Mesajı

Baba, aile hayatının vazgeçilmeyen unsurdur. Eş ve çocukların hayat boyunca ihtiyaç duydukları her türlü desteği sağlar. Bunun için fedakârlık ve karşılıksız sevginin ifadesidir.

Babamız hayata ilk adımlarımızı atarken elimizden tutar. Şefkatli babamız, sevgisi ve verdiği güven ile yardıma ihtiyacımız olduğunda yanı başımızda olur. Ayrıca varlığı ile güven kaynağımızdır.

Çocukken oyun arkadaşı olarak seçtiğimiz, kahramanımızdır. Ayrıca hayatımız boyunca desteğini aradığımız kişidir. Bazen mesafeler uzak olsa da her zaman gölgesini üzerimizde hissettiğimiz babalarımız, özellikle bizi yetiştirebilmek için hayatlarını ailesine adamış insanlardır.

Babalarımız ailesinin mutluluğu, huzuru, refahı için gayret sarf etmekte bizleri vatanına, milletine, manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirerek emeklerinin boşa gitmediğini görmeyi hedeflemektedirler. Bizlerin en büyük sorumluluğu, onların bu arzusunu yerine getirerek gurur duymalarını sağlamaktır.

Babamızın yaşına ulaştığımızda bizim için yaptıkları ve düşündüklerini daha iyi anlayabileceğimizi her zaman hatırımızda tutmamız gerekir. Bizden bekledikleri ilgimizi sadece özel günde değil, onları her gün ziyaret ederek vermeliyiz. Gönüllerini hoş tutmak, mutlu etmek babalarımıza veriliyor olan en büyük hediyedir.

Hayatımızın her anında bizlere güven veren, başta vatan uğrunda canını veren aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları olmak üzere bütün babaların “Babalar Günü” nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş olan tüm babaları rahmetle anıyorum.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Elif Şahin

 

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesinin Güney Marmara Bölümü’nde, topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi’nde yer alan ilin hem Marmara hem de Ege Denizi’ne kıyısı bulunur. Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır. İl, Kuzeybatı Anadolu’da bulunmaktadır. Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve ayrıca İzmir illeri ve batısında Çanakkale ili vardır. Ayvalık ilçesinden de Yunanistan’ın Midilli Adası’na komşudur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu