İlçe HaberleriEğitimGündemTürkiye Gündemi

Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı

BİGEP’i, Eğitim alanında oluşturduğu sinerji ve motivasyonla Vali Şıldak’ın öncülüğünde yürüttüler. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’nin her kademeden okulda oluşturduğu enerji güç kazandırmaya devam ediyor.

 

 

Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı.. Vali Hasan Şıldak, 2022-2023 eğitim öğretim yılında akademik başarıya odaklanan BİGEP‘in çalışmalarını ziyaretleriyle yakından takip ediyor. Devamında, Balıkesir’in eğitim şehri olma yolculuğunda öğrencilere ve öğretmenlere enerji verdi.

Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı

Vali Şıldak, haftanın ilk programında Gaziosmanpaşa Mehmet Ağa Safarov Anadolu Lisesini ziyaret etti. Şıldak, sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet etti. Beraberinde onlara düzenli ve planlı çalışma tavsiyelerinde bulundu.

Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı

Dahası Vali Şıldak, ziyaretinde öğretmenlerle de bir araya geldi.

Ogretmenler

Ayrıca, Vali Şıldak, BİGEP Projesinin akademik başarıya odaklandığı bu eğitim-öğretim dönemiyle ilgili görüşlerini aldı. Beraberinde öğretmen, veli ve öğrenci üçgeninde başarıya ulaşmak için iletişim halinde olmanın önemine vurgu yaptı.

Velilerle Gorustu

Muhammed Can AKYÜREK

…Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı…

BİGEP amacı;

2023 eğitim vizyonu hedeflerinin okullarda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamaktır. Beraberinde hedefler doğrultusunda çağın getirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemektir.

BİGEP açılımı;

Balıkesir ilinin eğitim potansiyelini tüm destek sağlayan kuruluşlar ile yükseltmen amacıyla Valiliğimizin himayelerinde ve 2023 Vizyon Belgesinin ‘ Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye’ hedefinin yol göstericiliğinde Balıkesir’imizde; BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP)’dir.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu