Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Vali Şıldak’tan Bayram Kutlama Programı

Vali Hasan Şıldak Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Kurban Bayramının birinci gününde bayramın birlik ve beraberliğini güçlendiren bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

Bayram Kutlama Programı… Vali Şıldak program kapsamında ilk olarak Hasan Basri Çantay Erkek Yurdu’nda kalan depremzede misafirlerle bir araya geldi. Sonrasında, asrın felaketinin ardından Balıkesir’e gelen afetzedelerle yakından ilgi gösterdi. Böylelikle, bayramda da onları yalnız bırakmadı. İl protokolünün de katıldığı programda vatandaşları tek tek dinleyen Şıldak çocuklara hediyeler verdi. Vali Şıldak, depremzede vatandaşlar acı ve burukluğun yoğun olarak yaşandığı bayramda kendilerini ziyaret etti. Dahası depremzedeler, bayramlarını kutlayan Vali Şıldak’a teşekkür etti.

Bayram Kutlama Programı

Vali Şıldak Huzur Evini Ziyaret Etti

 

Vali Şıldak, daha sonra tecrübeleriyle yarınlara ışık olan büyüklerin bulunduğu Balıkesir Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayan Şıldak, onların hayır dualarını aldı. Huzurevi sakinleri bayramda misafirlerinin yollarını gözledi. Ayrıca, bayramda kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Şıldak ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Bayram Kutlama Programı

Vali Şıldak, Emniyet ve Jandarma Personelin Bayramı Kutladı

 

Vali Hasan Şıldak programının devamında Değirmen Boğazı Yol Kontrol Noktasında vatandaşın huzuru, güvenliği için görev başında olan emniyet ve jandarma personelinin bayramını kutladı.

Bayram Kutlama Programı

Daha sonra Vali Şıldak, vatandaşın huzuru ve sağlığı için kesintisiz çalışan 112 Acil Çağrı Merkezi personelini ziyaret etti. Ardından Şıldak, özverili çalışmaları için teşekkür ettiği personelin bayramını kutladı.

Bayram Kutlama Programı

Vali Şıldak, Bayram ziyaretleri kapsamındaki programına Gül Çocuk Evi’ni ziyaretle devam etti. Böylelikle, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Şıldak yakından ilgi gösterdi. Beraberinde, sohbet ettiği çocuklara hediyeler verdi.

Bayram Kutlama Programı

Ayrıca, Vali Şıldak’ın bayramlaşma ziyaretleri Çocuk Destek Merkezi (ÇODEM)’ni ziyaretle son buldu. Vali Şıldak, Bayramın neşesi olan çocuklara hediyeler verdi. Ardından, onların bayramlarını kutladı. Çocuklar Vali amcalarına ziyaret dolayısıyla teşekkür ettiler.

Bayram Kutlama Programı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu