Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Balıkesirspor’un Maçını İzledi

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesirspor ile Bergama Belediyespor arasında gerçekleşen karşılaşmayı sahada izledi.

Vali Ustaoğlu Balıkesirspor’un Maçını İzledi

 

Vali Ustaoglu Balikesirsporun Macini Izledi 2

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, dün Balıkesirspor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan müsabakayı izledi. Vali İsmail Ustaoğlu’na, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Adem Özalp ve Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer eşlik etti.

Vali Ustaoglu Balikesirsporun Macini Izledi 1

“Sizleri izlemek ve desteklemek bize gurur veriyor”

Şehirdeki spor heyecanına tanıklık eden Vali Ustaoğlu, maç boyunca tribündeki yerini alarak yerel futbolun keyfini çıkardı. Vali Ustaoğlu, karşılaşma sonrasında saha kenarında sporcularla buluşarak başarılar diledi. Sporcularla bir araya gelen Vali Ustaoğlu, “Başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Sizleri izlemek ve desteklemek bize gurur veriyor. Hep birlikte daha nice zaferlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Adem Özalp ve Balıkesirspor Başkanı Nedim Ömer de sporcuları tebrik ederek, takımlarına olan güvenlerini dile getirdiler.

Vali Ustaoglu Balikesirsporun Macini Izledi 3

Maç Berabere Bitti

Balıkesirspor ile Bergama Belediyespor arasındaki mücadele nefes kesici anlara sahne oldu ve 2-2 berabere bitti. Vali İsmail Ustaoğlu, maç sonrasında futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber: Elif Şahin

Balıkesirspor ve Bergama Berabere Kaldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu