Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Emniyet Müdürü Yiğit’le Buluştu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, kentteki güvenlik önlemleri ve asayiş konularında bilgi almak üzere Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’i ziyaret etti.

Vali Ustaoğlu Emniyet Müdürü Yiğit’le Buluştu

Vali Ustaoglu Emniyet Muduru Yigitle Bulustu 1
Vali Ustaoğlu Emniyet Müdürü Yiğit’Le Buluştu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, güvenlik ve asayiş konularında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Vali Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Ustaoglu Emniyet Muduru Yigitle Bulustu 2

Birimlerde Yapılan Faaliyetler İncelendi

Vali Ustaoğlu, asayişin ve güvenliğin sağlanması adına yürütülen çalışmalar hakkında İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’ten bilgi aldı. Güvenlik tedbirleri, suçla mücadele, trafik düzenlemeleri ve genel asayiş konularındaki faaliyetleri değerlendiren Vali Ustaoğlu, İl Emniyet Müdürü Yiğit’in liderliğindeki polis teşkilatının özverili çalışmalarını takdir etti.

Vali Ustaoglu Emniyet Muduru Yigitle Bulustu 3

Güvenlik Tedbirleri Konuşuldu

Ziyaret sırasında Vali Ustaoğlu, güvenlik güçlerinin şehir genelindeki çalışmalarını daha yakından görmek amacıyla bir dizi incelemede bulundu. Ayrıca, polis teşkilatının sorunları ve ihtiyaçları konusunda da İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit’ten bilgi alan Vali Ustaoğlu, şehirdeki güvenlik durumuyla ilgili alınan tedbirlerin etkinliğini değerlendirdi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Vali Ustaoğlu ve Eczacılar Bir Araya Geldi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu