Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ustaoğlu tüm Müslüman aleminin Berat Kandili'ni kutladı.

Vali Ustaoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Vali Ustaoğlu'ndan Berat Kandili Mesajı
Vali Ustaoğlu’Ndan Berat Kandili Mesajı

Vali Ustaoğlu’nun Mesajı:

“Mübarek Berat gecesini, merhamet ve mağfiretin vesilesi olarak gönüllerimizde coşkuyla yaşamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Berat gecesi, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilmeyi, kulluk bilinciyle yaşamayı, günahlardan arınmayı, affedilmenin yanında affedici olmayı, bağışlanmanın yanında bağışlama şuurunu kazandıran önemli bir zaman dilimidir.

Bu mübarek gecede, kulluk bilincimizi gözden geçirerek Yüce Allah’a yakınlaşmayı, O’nun emir ve yasaklarına daha fazla uyma konusunda irademizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Berat gecesi, kalplerimizi nurlandırarak Ramazan ayına hazırlık yapmamızı da sağlar.

Bu fırsatı değerlendirerek ilahi rahmet ve mağfirete nail olabilmek için dualarımızı eksik etmemeliyiz. Ramazan ayına, hata ve günahlardan arınmış gönüllerle, Berat gecesinin feyzinden istifade ederek girme temennisinde bulunuyoruz.

Bu anlamlı gecenin Balıkesirli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, dualarımızın kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu’ndan Miraç Kandili Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu