Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Balıkesirlilerin Regaip Kandili'ni kutladı.

Vali Ustaoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı

Ismail Ustaoglu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, bereketin ve maneviyatın yoğun olarak yaşandığı, üç ayların habercisi, mübarek Ramazan Ayının müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İşte Vali Ustaoğlu’nun o anlamlı mesajı:

Vali Ustaoğlu’nun Mesajı

“Saygıdeğer Balıkesirli Hemşehrilerim,

Bereketin ve maneviyatın yoğun olarak hissedildiği, üç ayların müjdecisi, mübarek Ramazan Ayının habercisi Regaip Kandili’ni idrak etmenin sevinç ve huzurunu bir kez daha yaşıyoruz. Kandiller, feyzin, bereketin ve maneviyatın yoğun olarak yaşandığı, duaların ve ibadetlerin kabul gördüğü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede olduğu özel günlerdir.

“Regaip” kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Yüce Allah’ın rahmetine, mağfiretine ve nimetlerine erişmenin fırsatı olan bu mübarek geceler, dua ve ibadetlerimizin, iyiliklerimizin kat kat mükâfatlandığı, Müslümanların birbirine kenetlendiği değerli zamanlardır.

Yüce Rabbimizin bizlere bahşettiği bu rahmet ve bereket kapısı olan ibadet ve dua; dünyada huzura ermemizi sağlar, zorluklar karşısında direncimizi artırır ve umutlarımızı, geleceğe dair hedeflerimizi canlı tutan büyük bir nimettir.

Bu gecede, Yüce Allah’ın lütfunun bolca yaşandığı, duaların kabul gördüğü bir ortamda; aramızdaki dargınlıkları sona erdirerek dayanışma ve kardeşliğe daha da önem vermemiz gerekmektedir.

Bu müstesna gece vesilesiyle, başta değerli Balıkesirli hemşehrilerim olmak üzere, tüm ülkemizin ve İslam Âlemi’nin Mübarek Üç Aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; Cenabı Hak’tan, insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini niyaz ediyorum.

Haber: Bülten

Kızılay Heyeti Vali Ustaoğlu ile Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu