Gündem

Valiler Değişti! Vali Şıldak’tan Atanma Mesajı

Valiler Değişti! Vali Şıldak’tan Atanma Mesajı… Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile 51 ilin valisi değişti. Buna göre yeni ataması çıkan Balıkesir Valisi Şanlıurfa’ya gidiyor.

 

Valiler Değişti! Vali Şıldak’tan Atanma Mesajı

H Jpg

Valiler Değişti! Vali Şıldak’tan Atanma Mesajı ‘’Allah milletimize hizmet etme yolunda yardımcı olsun’’

Yeni Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak; ”Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle büyük bir heyecanla sürdürdüğüm Balıkesir Valiliği görevinden Şanlıurfa Valiliği görevine atanmış bulunuyorum.”

”Ülkemize ve Milletimize hizmet etme onurunu bize yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımıza göstermiş oldukları güven ve takdirden dolayı şükranlarımı arz ediyorum.  Allah aziz milletimize hizmet etme yolunda yardımcımız olsun’’ dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de Valiler Kararnamesi çıktı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Ayrıca atama kararına göre Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Şanlıurfa’ya gidecek.

 

Yeni Balıkesir Valisi Kim Oldu?

Öte yandan atama kararlarının sonucuna göre ise Balıkesir’in yeni valisi İsmail Ustaoğlu oldu.

 

İSMAİL USTAOĞLU KİMDİR?

İsmail Ustaoğlu, 1968 yılında Düzce’de doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Düzce İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra 1988 yılında girdiği üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Öte yandan 1992 yılında aynı fakülteden mezun oldu. 1994 yılında Kütahya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

Ayrıca 1995 yılında Kaymakam Adaylığı stajı sırasında 8 ay süreyle İngiltere’de dil eğitimi aldı. Hem de mesleki incelemelerde bulundu. Dahası 1996 yılında 6 ay süreyle Karabük – Eskipazar İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

 

Haber: Elif Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu