Gündem

VETERİNER HEKİMLERDEN KIRSALDA EĞİTİM

Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdai Tanrıkulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kırsal mahallelerde hayvancılıkla uğraşan üreticilere yönelik eğitimler vermeye devam ediyorlar. Bu kapsamda Selimiye Mahallesi’nde ‘Küçükbaş Hayvan Hastalıkları’na dair bilgilendirme yapıldı.

Tarım ve hayvancılığın başkenti Balıkesir’de daha iyi üretim koşullarının sağlanması için Balıkesir Veteriner Hekimler Odası tarafından üreticilere verilen eğitimler sürüyor. Bu kapsamda Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdai Tanrıkulu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Selimiye Köyü’nde hayvancılıkla uğraşan üreticilere ‘Küçükbaş Hayvan Hastalıkları’ eğitimi verdiler. Oldukça ilgi çeken eğitime katılım yoğun oldu.

‘‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’’

Küçükbaş hayvanlarda görülen hastalıklar konusunda üreticilere eğitim verdiklerini söyleyen Balıkesir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdai Tanrıkulu, ‘‘Tarım ve hayvancılığın başkenti Balıkesir’de yapılan her çalışma büyük bir önem taşıyor. Gerek hayvan hastalıkları gerekse hayvanların bakımları konusunda dikkat edilmesi gerekenleri anlatarak farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. İz her zaman üreticilerimizin yanındayız. Bize sormak istediklerini sorabilirler. Odamıza gelerek bilgi alabilirler. Üreticilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına biz de Veteriner arkadaşlarımızla birlikte kırsal mahallelerimizi ziyaret ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu