İlçe HaberleriSiyaset

Vurmaz: ‘Edremit’in Her Köşesini Adım Adım Geziyoruz’

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Edremit, Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde büyük ilgi gördü.

Vurmaz: ‘Edremit’in Her Köşesini Adım Adım Geziyoruz’

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Edremit, Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde büyük ilgi gördü. Vurmaz, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve her sokakta vatandaşlarla buluşuyor. Mahalle ziyaretlerinde karşılaştığı yoğun ilgi üzerine Vurmaz, “Hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yan yana çalışacağız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vurmaz, “Edremit’in her köşesini adım adım geziyor, hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Coşkuyla karşılanan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Vurmaz: 'Edremit'In Her Köşesini Adım Adım Geziyoruz'

İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu