Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemTeknoloji

Whatsapp’tan Yeni Özellik

Whatsapp’tan Yeni Özellik! WhatsApp, “Mesaj Düzenleme” özelliğini kullanıma sundu!

 

Whatsapp'Tan Yeni Özellik

WhatsApp, artık mesajlarınızı düzenlemenize izin veriyor. Yeni özelliği kullanıma sundu. Whatsapp‘tan Yeni Özellik sizlerle

WhatsApp, mesajı gönderdikten sonraki ilk 15 dakika içerisinde, gönderilen mesajı düzenlemenize izin vermektedir. Bu mesaj düzenleme özelliği hem ios hem android hem de web platformlarında beta olarak kullanıma sunulmaktadır.

Özellik kullanımda ama hala Beta süreci olarak adlandırılmaktadır. Yeni özelliğini denemek isteyen iOS ve Android kullanıcıları, beta kanalına kaydolarak belirli süre içinde metin mesajlarını düzenleme imkanına sahip olmaktadır.

Mesajı Düzenle adıyla özellik yer alacak!

Android’te üç nokta menüsünde, iOS tarafında ise uzun basma aracılığılya görülen özellikler arasında yer almaktadır. Özelliğin kullanımının ilk 15 dakika için geçerli olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

WhatsApp Web mesaj düzenleme nasıl kullanılmaktadır?

WhatsApp’ta bireysel veya grup sohbeti açın ve bir mesaj gönderin.

  • Mesaj gönderildikten sonra, mesajın sağ üst köşesindeki aşağı oku tıklayın ve “Mesajı Düzenle”yi seçin. Bu, mesajda değişiklik yapmanızı sağlayan yeni bir pencere açacaktır.
  • İstediğiniz değişiklikleri tamamladığınızda, değişiklikleri kaydetmek için iletişim kutusunun sağ alt köşesindeki onay işaretini tıklayın.
  • Mesajın güncel olması ve artık mesajın değiştirildiğini belirtmek için mesajda bir “Düzenlendi” etiketi görülmesi gerekmektedir.

Şu anda mesaj geçmişi bulunmamaktadır. Bu nedenle mesaj düzenlendikten sonra orijinal mesajı tekrar görmek mümkün değildir. 15 dakikalık pencere içinde olduğu sürece mesajı birden çok kez düzenleyebilirsiniz.

Özellik, v2.2319.9 ve üzeri beta kullanıcıları için kullanılabilir durumdadır.

Whatsapp'Tan Yeni Özellik

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu