Balıkesir Merhaba Blog YazılarıBakım

Yağlı Saçlar Nasıl Kamufle Edilir?

Çabuk yağlanan saçlar pek çoğumuzu oldukça yormaktadır. Sizinle paylaşacağımız pratik ipuçları sayesinde yağlı saçlarınızı kamufle edin.

 

Yağlı Saçlar Nasıl Kamufle Edilir?

Saçlarla ilgili en baş ağrıtan ve biraz da utandıran sorunlardan biri sık yağlanan, ağırlaşan saçlar… Saçları kamufle etme yöntemlerine göz atmaya hazır mısınız?

Şapka

Şapka takmak en sık uygulanan yağlı saç kamufle etme tekniklerinden. Çeşit çeşit, renk renk şapkalarla görünümünü farklılaştırabilirsiniz. Hazır büyük şapkalar da trendken, bir denemekte fayda var.

Fular veya bant

Saç fularları, bantlar, bandanalar yağlı saçları gizlemek için ideal yöntemlerden. Tabii bütün gün saçlarınız bandın altında kalınca biraz daha sönük bir görünüm alacaktır; bizden söylemesi.

Toplu saç modelleri

Saçlarınızı tepede toplayıp atkuyruğu ya da topuz yapmak da bir başka seçenektir. Yağlı saçlarınızı açık haliyle daha çok dikkat edeceği için toplamak en iyisi!

Islak görünümlü saç modeli

Saçlarınız nasılsa yağlı, biraz da jöle uygulayıp tüm saçınızı geriye doğru tarayınca ıslak görünümlü saç modeli elde edebilirsiniz.

Yağlı Saçlar Nasıl Kamufle Edilir?

Kuru şampuandan yardım al!

Saçlarınıza pudra uygulamak yerine daha risksiz bir yöntem arıyorsanız kuru şampuanları deneyebilirsiniz. Peki kuru şampuan nedir? Kuru şampuan, saça uygulandığında yağdan arındıran, daha ferah ve canlı bir görünüm sağlayan spreylere denilmektedir. Bu şampuan aracılığıyla çok kısa sürede yağlı görüntüye veda edebilirsiniz.

 

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu