Balıkesir Merhaba Blog YazılarıTeknolojiYaşam

Yapay Zeka Kehanette Bulundu!

Nostradamus, kehanetleriyle hem dünya hem de Türkiye gündemini oldukça meşgul etmektedir. Daha önce çok sayıda kehanetinin tuttuğu ifade edilen Nostradamus’tan elde edilen veriler yapay zeka ile geliştirilmiştir. Yapay Zeka Kehanette Bulundu!

&Quot;≪/P

Dünyanın en ünlü kahini Nostradamus’un kehanetleri sık sık gündeme geliyor. Son haftalarda dikkatleri üzerine çeken yapay zeka platformu ChatGPT ile Nostradamus‘un verileri bir araya getirilmiştir. 7 yeni kehanet ortaya çıkarılmıştır. “Önümüzdeki yüzyıl insanlık için biraz zor geçecek gibi görünüyor” Yapay Zeka Kehanette Bulundu! İşte detaylar..

1- KANSERE ÇARE Mİ BULUNUYOR?

Yapay Zeka Nostradamus’un ilk kehaneti, kanserin çaresinin bulunması… 2031 yılında tıbbi bir devrim yaşanacağını öngören Yapay zeka Nostradamus, bu tedaviye yalnızca zenginlerin erişeceğini ve kitlesel bir sınıf mücadelesi başlayacağını iddia etti.

2- İKLİM KAOSU

Buna göre, 2050 yılında bizi büyük bir felaket bekliyor. Ayrıca insanlığın iklim değişikliği ile savaşı 30 yıldan daha kısa bir sürede zirveye ulaşacağını ön gördü.

3- YAPAY ZEKA DEVRİMİ

Tüyler ürperten bir kehanet ortaya çıkıyor. 2060 yılında yapay zekanın gelişiminin korku ve endişeye neden olacağı öngörülmektedir. Robotlar ve makinaların gelişimi ile insan ve teknoloji arasındaki bağın yeniden öğrenilmesi gerekeceği iddia ediliyor. Bununla birlikte geleceğin kasvetli olduğu, insanların işlerini kaybedeceği ön gördü. Bu nedenle insanların teknoloji ile uyum sağlaması gerektiği söyleniyor.

4- MARS’TA İLK KOLONİ

Yapay zeka Nostradamus’a göre, Elon Musk’ın hayali 2074’te gerçekleşiyor. Aynı zamanda insanlık 21. yüzyılın sonunda Kızıl Gezegen’de koloni kuracak.

5- SİBORGLAR GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

Kulağa bilim kurgu romanından bir kesit gibi gelse de 61 yıl sonra insan ve makinenin mükemmel birleşimi gerçek olacak.

5- Si̇borglar Gerçeğe Dönüşüyor

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu