GündemSpor

Yasemin Adar Yiğit, finalde

Yasemin Adar, 7. Avrupa Şampiyonluğu için mindere çıkıyor.

Yasemin Adar Yiğit, finalde.Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli Güreşçisi Yasemin Adar, Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Yasemin Adar, 7. Avrupa Şampiyonluğu için mindere çıkıyor

Yasemin Adar, finalde

7. kez Avrupa Şampiyonluğu için mindere çıkıyor

76 Kg kategorisinde mücadele eden Yasemin Adar, çeyrek finalde Bulgar V. Georgieva’yı 10-0, yarı finalde ise Fransız rakibi Pauline D. Lecarpentier’i 7-3’lük skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bu başarıyla Yasemin Adar Yiğit, 7. kez Avrupa Şampiyonluğu için mindere çıkma şansını elde etti.

Orta

Bernadett Nagy karşısında tuşla galip geldi

Yarı finaldeki müsabakada Macaristanlı rakibi Bernadett Nagy karşısında gösterdiği üstün performansla tuşla galip gelen Yasemin Adar Yiğit, finale çıkma başarısı göstererek Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Şampiyonluk bizim, alın ve gelin çocuklar

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Milli Güreşçi Yasemin Adar Yiğit, başarısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak, sporcumuz Yasemin Adar Yiğit bu büyük başarısı nedeniyle tebrik ediyoruz. Şampiyonluk bizim, alın ve gelin çocuklar! Size güveniyoruz” dedi.

Haber Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu