SporGündemİlçe Haberleri

Bordo beyazlılar Levent’in doğum gününü kutladı

Teksüt Bandırmaspor, deneyimli orta saha oyuncuları Levent Ayçiçek’in 30’ncu yaş gününü kutladı.

Bordo beyazlılar Levent’in doğum gününü kutladı

Trendyol 1. Lig takımlarından Teksüt Bandırmaspor, ligin 23. Haftasında deplasmanda karşılaşacakları Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdürürken deneyimli orta saha oyuncuları Levent Ayçiçek’in 30’ncu yaş gününü kutladı.

Birlikte nice bordo beyaz yıllara!

Teksüt Bandırmaspor, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile Levent Ayçiçek’in özel gününde yanında olduklarını belirttiler.

Teksüt Bandırmaspor’un X platformunda yaptığı açıklamaya göre, “Bugün futbolcularımızdan Levent Ayçiçek’in doğum günü. Mutlu yıllar Levent! Birlikte nice bordo beyaz yıllara!” şeklinde ifadelerde bulundu.

Levent Ayçiçek’i tanıyalım

Bordo-beyazlılara İstanbulspor’dan orta sahaya takviye

TFF 1. Lig 2021-2022 sezonunda Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 2 yıllık anlaşmaya imza atan Bandırmaspor, dış transferdeki ilk adımlarını da attı. Bandırmaspor transferlerine, İstanbulspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Levent Ayçiçek ile 2 yıl anlaşarak start verdi. Levent, bordo-beyazlı ekip ile çıktığı mücadelelerde istikrar sağlayan bir isim oldu.

Bandırmaspor kariyerinde 8 gol, 11 asist

Levent Ayçiçek, Bandırmaspor ile ilk çıktığı 64 karşılamada rakip fileleri 8 kez havalandırıp, 11 kez de takım arkadaşlarının gol sevinci yaşamasını sağlamıştır.

Bu sezon 23 müsabakanın 18’inde ilk 11

Levent, bu sezon bordo-beyazlı ekipte forma sahibi olduğu karşılaşmalarda 23 müsabakanın 18’inde ilk 11 oynadı ve 1 gol atıp, 3 asist yaptı. Ayrıca ligin 6. Haftasında Bandırmaspor’un deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor mücadelesinin 54. Dakikasında sarı kart gördü. Karşılaşmanın 62. Dakikasına gelindiğinde ise tekrar sarı kart gördü ve kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Bülten

Diğer spor haberleri için tıkla 

Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiniz mi?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu