Gündemİlçe Haberleri

Yılmaz ve Aydemir Merhaba Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, şehrin gündemi ve yerel konular ele alındı.

Yılmaz ve Aydemir Merhaba Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Yilmaz Ve Aydemir Merhaba Gazetesini Ziyaret Etti 3

Projelerden Bahsedildi

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Kamil Akyürek ve Merhaba Gazetesi İmtiyaz Semra Aman Akyürek, Yılmaz ve Aydemir’e hoş geldiniz diyerek ziyaretleri için teşekkür etti. Yılmaz ve Aydemir ziyarete bir grup gazeteci ile birlikte geldi.  Ziyaret sırasında samimi bir ortamda geçen sohbetlerde, Balıkesir’in mevcut durumu, belediyenin projeleri ve parti çalışmaları gibi konular masaya yatırıldı.

“Güvenilir bilgi ulaştırmada sizin gibi değerli basın mensuplarının rolü büyük

Başkan Yücel Yılmaz, “Yerel basın bizim için önemli bir paydaş. Halkımıza doğru ve güvenilir bilgi ulaştırmada sizin gibi değerli basın mensuplarının rolü büyük. Balıkesir’imiz için birlikte daha fazla çalışacak, kentimizi daha yaşanabilir kılacak projelerde bir araya geleceğiz” dedi.

“Gazetecilik mesleği önemli bir meslek”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ise, “Gazetecilik mesleği toplumun nabzını tutan önemli bir meslek. Sizler aracılığıyla halkımıza doğru bilgiler ulaştırmak ve onların sesini duyurmak adına önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bu ziyaret, işbirliğimizi güçlendirmek ve şehrimize daha iyi hizmet etmek adına bir adım. Sizlerle birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Elif Şahin

Başkan Dikici’den Merhaba Gazetesine Anlamlı Hediye

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu