Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Yol Çalışmalarına Devam

Burhaniye’ de Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor.  Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesindeki yol yapım ve onarım çalışmaları eş zamanlı olarak 3 farklı noktada devam ediyor.

 

Yol Çalışmalarına Devam… Yollar, altyapı çalışmalarından kaynaklı ve zamanla oluşan deformasyon sebebiyle bozuk. Bozulan yollar program dahilinde yenileniyor. Öğretmenler Mahallesi Çarşı Caddesi ve Öğretmenimiz Kahraman Yurteri Caddesi’nde yol yapımı ve yağmur bacası yapım işleri devam ederken, İskele Mahallesi Kordon Boyu Caddesinde de parke taş tamirat çalışmaları sürüyor.

Onarim

Ayrıca Kocacami Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı Caddesi’nde yol tamirat yapım çalışmalarına başlayan Burhaniye Belediyesi ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Calsima

..Yol Çalışmalarına Devam…

Parke taş; Aşık taşı en çok bilinen adı ile parke taşı bir beton zemin ürünüdür. Şekli ve uygulanış biçimi nedeniyle kilit taşı olarak da bilinmektedir. Sağlamlığı ve uygun maliyetli olması nedeniyle bir çok alanda kullanılmaktadır.

Parke taşı ile;
Kilitli parke taşı özellikle park, bahçe, otopark ve site içi gibi alanlarda mevcuttur. Bununla birlikte peyzaj çalışmaları yapmak için kullanabilirsiniz.

Parke taşı;
Betondan imal edilen parke taşları imalatı için öncelikle karışım yapılır. Dahası belli oranlarda agrega, su ve çimentonun karıştırılmasıyla özel bir karışım meydana gelir. Daha sonra bu yarı sıvı beton, elde edilmek istenen şekillere sahip kalıplara dökülür.

Haber: Fatma Kara

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu