Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemSiyaset

 Yücel-Mehtap Yılmaz; Sallama İçeriklere Gülüp Geçiyoruz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir On Burda ortaklığıyla kadın kooperatiflerin

 Yücel- Mehtap Yılmaz; Sallama İçeriklere Gülüp Geçiyoruz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir On Burda ortaklığıyla kadın kooperatiflerin ürünlerini sergileyip satışa sunduğu “El Emeği Ürünler Fuarını” gezdi. Yılmaz çifti, muhabirin sosyal medyada yer alan “boşanıyorlar” içeriklerine dair sorusuna “gülüp geçiyoruz” şeklinde yanıt verdi.

Yucel Mehtap Yilmaz Sallama Iceriklere Gulup Geciyoruz 01

Yılmaz Çiftinin Neşeli ve Rahat Tavrı Dikkat Çekti

Balıkesir On Burda AVM’de gerçekleşen el emeği fuarına ile el ele gelen Mehtap-Yücel Yılmaz Çiftinin rahat ve mutlu tavırları ayrıca dikkat çekti. Fuarda yer alan tüm stantları eşi ile birlikte ziyaret eden Yücel-Mehtap Yılmaz çifti fuara katılanlarla neşeli sohbetler yaptı. Fuara katılan Kadın kooperatif temsilcileri ile Yücel Yılmaz arasında zaman zaman esprili sohbetler yaşandı.

 

Yucel Mehtap Yilmaz Sallama Iceriklere Gulup Geciyoruz 03Yılmaz’a “Bizim Dayımız da Siz Olun” Sürprizi

Yücel Yılmaz’a Edremit’te Körfez Bölgesinde gösterilen yoğun ilgi burada da kendini gösterdi. Edremit’ten katılan Kadın kooperatif temsilcilerinin Edremit’te de benzer bir organizasyonla ilgili talebi ve “birileri Edremit’te dayısını bulup bir şeyler yapıyor Başkanım. Sizde bizim dayımız olur musunuz” esprisi kahkahalarla karşılaştı. Ayrıca, Kadın kooperatif temsilcilerinin Kadın kooperatiflerine verdiği önem için Mehtap Yılmaz’a ayrı ilgi göstermesi dikkat çekti.

Yucel Mehtap Yilmaz Sallama Iceriklere Gulup Geciyoruz 02

Asılsız İçerikler Sorusunu Kahkaha İle Yanıtladılar

Tüm stantlara ilgi göstererek ziyaret eden Yılmaz çifti, ziyaretlerin sonunda B. Merhaba Gazetesi Yazı işleri Müdürü Kamil Akyürek’in “seçim öncesinde sosyal medyada dolaşıma sokulan asılsız bazı içerikler yer alıyor. Sizin kayda almadığınızı biliyoruz ama hanım efendi ile aranızda sorun olduğuna dair çirkin içerikleri nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna kahkaha atarak iki kelime ile yanıt verdi.

“Yalan Ayları Sallamasına Gülüp Geçiyoruz”

Yılmaz çifti “Gülüp geçtiğimiz şeyler bunlar. Biliyorsunuz Siyasette yalan ayları var. Bu dönemde Sallama Haberler  yaşıyoruz. Öncelikle Allah kuru iftiralardan bizi korusun. Bizim mutlu bir evliliğimiz ve birbirimize güvenimiz tam. Gülüp geçiyoruz bunlara” dedi.

Haber: Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu