Gündemİlçe Haberleri

Yücel Yılmaz’dan Altınoluk Balıkçılarına Destek 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde faaliyet gösteren Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifi'ne önemli bir destek sağladı.

Yücel Yılmaz’dan Altınoluk Balıkçılarına Destek

Yucel Yilmazdan Altinoluk Balikcilarina Destek 1 1
Yücel Yılmaz’Dan Altınoluk Balıkçılarına Destek 

Soğuk Hava Deposuna Kavuştular

78 üyesi ve 250 teknesiyle bölgenin önde gelen balıkçılık merkezlerinden biri olan kooperatif, Yılmaz’ın girişimleriyle modern bir soğuk hava deposuna kavuştu. Balıkçılık sektörünün gelişimine önemli katkılar sunan bu yatırım, kooperatif üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Eski dönemlerde yaşanan soğuk hava deposu eksikliği nedeniyle zorluklarla mücadele eden üyeler, Yücel Yılmaz’ın desteğiyle artık balıklarını sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilecekler.

Sağlık İçinde Etkili Çözüm

Yapılan açıklamaya göre, 16 metreküp hacme sahip ve eksi 18 derece sıcaklıkta çalışabilen modern soğuk hava deposu, avlanan balıkların tazeliğini koruyacak ve tüketiciye ulaştırılana kadar sağlık standartlarını koruyacak. Büyükşehir Belediyesi’nin bu yatırımı, balıkçıların gelirlerinde artış sağlaması ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunması bekleniyor. Kooperatif üyeleri, Yücel Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek, bölgedeki balıkçılık sektörünün daha da gelişmesine katkı sağlayan bu hizmet için minnettarlıklarını dile getirdi.

Haber: Bülten

Yeniden İnşa Edilen Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu Hizmete Açıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu