Balıkesir Son Dakika Ölüm HaberleriGündemİlçe Haberleri

Zincirleme Feci Kazada 2 Kişi Öldü

Zincirleme Feci Kazada 2 Kişi Öldü

Balıkesir- Akhisar arası 5.kilometresinde Gökçe ahmet rampasında kaza yaşandı. Zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti.

Zincirleme Feci Kazada 2 Kişi Öldü

Edinilen bilgiye göre Balıkesir istikametinden Akhisar istikametine giden Yılmaz Uçar yönetimindeki otomobil sürücüsü yağmurlu havanın ardından kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi.

Zincirleme Feci Kazada 2 Kişi Öldü

Kaza sonrası yine aynı yöne giden iki otomobil ve bir otobüsün de kazaya karışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza da ölenlerden birisinin isminin Yılmaz Uçar (55) olduğu diğer kişi otomobilde yolcu bulunan eşi Sevcan Uçar (56) olduğu bildirildi.

Zincirleme Feci Kazada 2 Kişi Öldü

Kazayı bekleyen araçlar kazaya karıştı
Kaza nedeniyle yol üzerinde bekleyen araçlara yine aynı yöne seyir halinde bulunan diğer 4 aracın da çarpışması sonucu ikinci kaza meydana geldi. Kazalarda 2 kişi yaralanırken 112 acil servis ekipleri tarafından Akhisar’da bulunan hastanelere sevk edildiği bildirildi. Kaza ile ilgili incelemeler devam ederken yaklaşık 2 saat sonra yol trafiğe açıldı. İHA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu