Gündemİlçe Haberleri

11 yılın ardından

Ölümünün 11. Yıldönümünde halk ozanı Ali Ekber Çiçek mezarı başında anıldı.

 

 

Edremit belediyesinin Tahtakuşlar Mahallesi Mezarlığı’nda düzenlediği anma töreni Ali Ekber Çiçek’in Dedesi İbrahim Aydemir’in dualarıyla başlandı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon da törene katılan  isimler arasındaydı.

 

‘Acılarımız büyüyor’

 

Edremit Belediyesinin haberine göre Ali Ekber Çiçek’in eşi Can Çiçek : “Bizlere; ‘Üzülmeyin, ben ölmeyeceğim, ölüm uykusuna yatacağım. Tanrı benim kulağıma çık dışarı diyecek ve yeni nizamda görüşeceğiz derdi” dedi. Kızı Ebru Çiçek ise “Zaman geçtikçe azalıyor denilen acılarımız daha da büyüyor. Babamı kardeşi, abisi, babası gibi görenler sayesinde güçleniyoruz.” diyerek duygularını dile getirdi.

 

‘Adam olan unutulmuyor’

 

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Ali Ekber Çiçek vefat edeli 11 yıl oldu. Ölen unutulur derler ama, adam olan unutulmuyor. 11 yıl önce Türkiye büyük bir sanatçısını kaybetti ama bizler bir dostumuzu kaybettik.” dedi.

 

Türküleriyle anıldı

 

Törenin ardından Güre Mahallesi’nde sanatçılar Erdal Akkaya, Berrin Sulari, Tuncay Balcı, İsmail Özden, Deniz Eriş, Şahin Aydın, Mehmet Özcan, Ebru Çiçek, Adil Yıldız ve Zeki Çiçek’in katılımı ile Ali Ekber Çiçek türküleri seslendirildi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu