Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

132 tırdan gidenler gönülleri ısıttı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ilçede Ramazan’a özel hazırlık yaptı. Ekiplerinin gece gündüz çalışması ile camileri pırıl pırıl olmasını sağladı. Diğer yandan deprem bölgelerinde ciddi çalışmalar yaptı.132 tır dolusu malzeme gönderilen ilçede 167 depremzede bulunuyor.

 

1 77

Belediye Ekipleri Ramazan Temizliği Yaptı

Dursunbey Belediyesi Ramazan temizliği ile camileri pırıl pırıl etti. Ekipler ilçe genelinde bulunan 166 camide halı yıkama ve detaylı temizlik çalışması yaptı. Oluşturulan ekip Camilerde bulunan halıların yıkanması, dip köşe temizliği, avlu temizliği, lavabo ve tuvalet temizlikleri yaptı. Ramazan ayında da devam edecek olan bu temizlikler vatandaşları memnun etti. Temizlik yapılan camiler halıların yıkanması sebebi ile ibadete bir gün süre ile kapatıldı gece gündüz çalışıldı.

 

Bahcavan Resmi

Dursunbey’den 132 Tır Ulaştırıldı

Dursunbey’den yardımşinaslığını gösterdi. Meclisimizde bilsin ki bugüne dek 132 tır çıktı ilçemizden. Köylerimizden kuru odun çuvalladık onları da gönderdik. Bu bölgelerde inceleme yaptık. İnsanlarla ve bölgedeki kaymakam, Valilerle görüşmeler yaptık. İhtiyaçları gördük ve depolara indirmeden ihtiyaç yerlerine ulaştırdıklarımızda oldu. Çadır çadır, mahalle mahalle, odun, kömür, soba vb şeyleri dağıttık. Dursunbey’e 167 depremzedenin geldiğini belirten Başkan yardımların süreceğini belirtti.

 

Deprem Bölgelerine Yardım Ulaştırıldı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan deprem sonrası illerde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Başkan Bahçavan, İhtiyaçların illerde görüldüğünü ve yardımları buna göre koordine ettiklerini söyledi. Yardım araçlarının seyyar araç ve benzeri malzemeleri bölgelere ulaştırdıklarını söyledi.

 

Başkan Bahçavan Öğrencilerle Biraraya Geldi

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerle de geçtiğimi hafta içinde bir araya gelen Başkan Bahçavan “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen motivasyon programı kapsamında üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz ile bir araya geldik. BİGEP İzleme ve değerlendirme sınavlarında akademik başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek, motivasyonlarını daha da arttırmak için söyleşi gerçekleştirdik. YKS sınavında sınavların Dursunbey’de yapılacağını hatırlattığımız öğrencilerimize, sınav merkezi tercihlerinde Dursunbey’i seçmelerini talep ettik” dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu