Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

14 Mayıs Zaferinin Provasıydı

Başkan Köybaşı: Bu Miting 14 Mayıs Zaferinin Provasıydı! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaş:” Bu miting 14 Mayıs gecesinin bir provası” dedi.

 

14 Mayıs Zaferinin Provasıydı… Millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşlara çağrıda bulundu. Mitinge yerel basın, partililer ve Balıkesirli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Köybaşı, Kılıçdaroğlu’ nun mitinginin ardından gelen bir değerlendirme yaptı. 80 ilin kalbinin Balıkesir’de attığını ifade etti. Ardından şunları söyledi:” Bizler, Türkiye’nin gururu olan CHP‘ye gönül vermiş vatandaşlarıyız. Vatandaşları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca devamında, “Gerek esnaf, gerek hane, gerek kurum ve kuruluş ziyaretlerimizi büyük önem gösteriyor ve stantlarımızla sesimizi vatandaşlarımıza duyuruyoruz. Öyle ki aldığımız geri dönüşler, üye sayımızın artması bizi gururlandırıyor. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’imize gelmesiyle bir kez daha partimizin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü cümle alem duymuş ve görmüş oldu. Bununla birlikte Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesirli hemşehrilerim tarafından çok güzel karşılandı. Balıkesir bir kez daha tarih yazdı. Devamında ben eminim ki bu miting 14 mayıs’ın bir provası oldu ve birçok ittifak da iktidarın Millet İttifakı olacağını anladı. Mitinge katılan hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Sizlere söz el ele vereceğiz. Son olarak Balıkesirimize de baharları getireceğiz.” dedi.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu