İlçe HaberleriDünyadan Haberler

18 YILLIK HASRETE SON

18 YILLIK HASRETE SON

18 yıllık hasrete son verdiler. Dursunbey yassı örenliler 18 yıldır yaşadıkları hasrete son verdi.İzmir Karşıyaka’da dernek çatyısı altında bir bina sahibi oldular.

Dursunbeyliler 18 yıllık hasrete son verdi.Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yaptılar.Dursunbey yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yapan Dursunbeyliler İzmir Karşıyaka’da açtıkları dernek binası ile daha çok görüşüp istişare etme fırsatı bulabilecek.  Dursunbey Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve tüm köylülerine teşekkür eden dernek yönetimi, ” açılış nedeni ile katılım sağlayanlara ve destek olanlara minnettarız” dedi. Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yaptılar.Dursunbeyli kadınlar ,kendi elleriyle açtıkları börek, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta kardeşlik birliktelik ve beraberlikle elde edilen güzellikler konuşuldu.Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yapan Dursunbeyliler İzmir Karşıyaka’da açtıkları dernek binası ile daha çok görüşüp istişare ederek hasrete son verdiklerini belirttiler.

Dursunbey

Dursunbey Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve tüm köylülerine teşekkür eden dernek yönetimi açılış nedeni ile katılım sağlayanlara ve destek olanlara minnettarız dedi. Dursunbeyli kadınlar kendi elleriyle açtıkları bören, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta kardeşlik birliktelik ve beraberlikle elde edilen güzellikler konuşuldu. Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yaptılar.Dursunbeyli kadınlar ,kendi elleriyle açtıkları börek, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti.  Dursunbey Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve tüm köylülerine teşekkür eden dernek yönetimi açılış nedeni ile katılım sağlayanlara ve destek olanlara minnettarız dedi. Dursunbeyli kadınlar kendi elleriyle açtıkları bören, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta kardeşlik birliktelik ve beraberlikle elde edilen güzellikler konuşuldu.Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yapan Dursunbeyliler İzmir Karşıyaka’da açtıkları dernek binası ile daha çok görüşüp istişare ederek hasrete son verdiklerini belirttiler.

 

Dursunbey Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve tüm köylülerine teşekkür eden dernek yönetimi açılış nedeni ile katılım sağlayanlara ve destek olanlara minnettarız dedi. Dursunbeyli kadınlar kendi elleriyle açtıkları bören, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta kardeşlik birliktelik ve beraberlikle elde edilen güzellikler konuşuldu. Dursunbey Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi ve tüm köylülerine teşekkür eden dernek yönetimi açılış nedeni ile katılım sağlayanlara ve destek olanlara minnettarız dedi. Dursunbeyli kadınlar kendi elleriyle açtıkları bören, poğaça ve benzeri tatları dernek binasının açılışında davetlilere ikram etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta kardeşlik birliktelik ve beraberlikle elde edilen güzellikler konuşuldu.Dursunbey Yassıörenliler 18 yıldır yaşanan hasrete bir dernek çatısı altında son verdi. Dernek çatısı altında bina açılışlarını yapan Dursunbeyliler İzmir Karşıyaka’da açtıkları dernek binası ile daha çok görüşüp istişare ederek hasrete son verdiklerini belirttiler. merhabahaber

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu