Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstroloji

6 Nisan Terazi Dolunayı

6 Nisan’da saat 07.35’de 16 Terazi burcunda dolunayın ışığını karşılayacağız. 21 Mart’ta yaşadığımız Koç Yeniayının tamamlayıcısı olarak, geçtiğimiz 15 günlük süreçte başlattığımız, beklediğimiz tüm girişimlerin tamamlanmasına tanıklık edebiliriz.

” Terazi burcu dolunayı ilişkilerde önemli kararlar verebileceğimiz, bazı bitişler, bazı kopuşlar yaşayabileceğimiz bir dönemi başlatıyor. Maddi manevi güvenlik isteyeceğiz, huzur arayacağız. Bize iyi gelmeyen birliktelikleri sorgulayabilir, sonlandırabiliriz.” – Gökyüzü yorumcusu Seyran Ataklı

 

6 Nisan Terazi Dolunayı: Romantik Buluşmalar

 

Öncelikle partner, eş, arkadaşlık ya da ortaklık hususunda mevzumuz el sıkışmak olacak. Kısaca, Pazarlık edeceğiz. Ya el sıkışacağız, ya masadan kalkacağız. Ancak bunu gürültüyle değil nezaketle ele alacağız. Bununla birlikte karşı tarafa empati duyacağız, anlayışlı yaklaşacağız, ilişkiyi düzeltmek adına çözüm yolları arayacağız ve uzlaşmacı bir tavır içinde olacağız.

Gökyüzü yanlışları doğruya çevirmek için imkan tanıyacak.

Güneş- Ay karşıtlığı özellikle Terazi- Koç aksında ‘ben- biz’ karşıtlığıdır. Terazi semboliği birlikteliklerde köprü kurmak ister. Bunun sonucunda kırgın olduğunuz kişilerle barış sağlayıp, karşı tarafa siz bir adım atacaksınız. Dolayısıyla beklediğiniz mal paylaşımları, alım satım, ticari girişimler, anlaşmalar, sözleşmelerde beklentiler yerine gelecek. Nitekim dava, mahkeme gibi hukuksal konular sonuca varıp ya da bir dava açmaya karar verdiyseniz bu süreci değerlendireceksiniz.

 

6 Nisan Dolunay Tutulması

 

Önümüzdeki 1,5 yıl tutulma ve ay düğümleri enerjisinin Koç ve Terazi burçlarında olacağını düşünürsek tüm ilişkilerde hesaplaşma, hak veya adalet temasının öne çıkacağını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra ortamdan uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Venüs Boğa burcunda borç, alacak verecek, ödemeler ve para kaynakları mercek altında olacak, aynı zamanda parasal hak edişler sahiplerini bulacaktır. Bunun yanında Juno- Uranüs bağlantısı bazı birlikteliklerde evlilik tekliflerini, sürpriz karşılaşmaları öne çıkartabilir. Romantik buluşmalar gerçekleşecek. Yeni kazanç kapılarıyla karşılaşacaksınız. Son olarak sosyal medyayı değerlendirmek, kendinizi, yeteneklerinizi görünür kılmak adına bu dolunayı bir fırsat olarak değerlendirin.

Chiron-Güneş-Jüpiter kavuşumu duygusal yaralarımızın görünür olacağını işaret edecektir. Günlük yaşamdan biraz uzaklaşmak, içimizdeki kırgınlıkları, eksikleri toparlamak için kendimizle baş başa kalmak iyi gelecek.

 

Chiron-Güneş-Jüpiter Kavuşumu 

 

Sorumluluklarımızı bileceğimiz, kendimizi hedefler noktasında ortaya koyacağımız bir dönem. Size destek olan kişilerle bir araya gelin. Hukuk, estetik, moda, kozmetik konularına daha fazla yönelin. Son olarak danışmanlık ve bilgi almak istemekten çekinmeyin.

Terazi Dolunayı sonuca ulaştırmanın, diplomasinin, güzelleşmenin zamanıdır. Uzun zamandır gözümüzü kapadığımız sorunlarla yüzleşmektir. Roller değişecek. Size iyi gelmeyen kişilere veda edilmelidir. Sevgi önceliklidir.

 

 

Daha fazlası için tıklayın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu