Gündem

KAFAOĞLU ‘KONGRELER HEYECANDIR DÜĞÜN BAYRAMDIR’

Ak Parti 2’nci olağan kongresinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmasında Başkan Kafaoğlu, ‘Belediye Başkanlıkları, millete hizmetkarlık yapmak için kullanılacak erklerdir. Bu noktada teşkilatlar olmazsa belediye başkanları da milletvekilleri de bir hiçtir. Aslolan tabi teşkilatların güçlenerek devam etmesidir.’ dedi.

Yapılan hizmetleri burada uzun uzun anlatmaya zaman yetmez diyen Başkan Kafaoğlu, ‘hizmetleri ilçe danışma toplantılarında konuşuruz. O yüzden ben tekrar kongremizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yönetimde görev yapan arkadaşlarımızı kutluyorum. Yeni seçilecek arkadaşlara da Allah güç ve kuvvet versin. Çıtayı daha yukarılara koymamız gerekiyor. Genel Başkanımızın da dediği gibi artık yüzde 40’lar, 48’ler yeterli değil. Yüzde 50 artı bir oy almanın derdine düşmemiz lazım. ‘şeklinde konuştu.Kafaoğlu, ‘Sağımıza ve solumuza bakıp yanımızda kim var demeyip doğru bildiğimiz yoldan yürümeliyiz. Bir partiyi sadece yönetim kurulundakiler temsil etmez. O parti üyeleriyle beraber vardır. Her zaman yıkan değil, yapan olmak lazım. Her zaman desteklemek ve bir olmak lazım.  Kongreler aşktır, heyecandır, düğünümüz, bayramımızdır. Kongreler güçlenerek kutlu yürüyüşe devamdır’ dedi.

BOSTAN ‘GÜÇLÜ BİR AK PARTİ İÇİN EN İYİYE YOL ALALIM’

Balıkesir Ak Parti Milletvekili Kasım Bostan, ‘AK Parti Altıeylül İlçe Kongresinde bir araya geldik. Yeni yönetimde görev alacak olan arkadaşlarımıza başarılar dilerken, yeni yönetime de görevinde başarılar diliyorum. Ben de partili arkadaşlarımızla bir ve beraber olmamız gerektiğini bir kez daha yineliyorum. Kendi kalemize gol atmaktan ziyade, daha faydalı işler yaparak her zaman daha ilerisini hedeflemeliyiz. Daha güçlü bir AK Parti ile her zaman daha ileriye ve milletimiz için en iyisine doğru yol almalıyız. Haber: Kamil Akyürek& Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu