İlçe HaberleriSpor

7. İda Ultra Maratonu Start Verdi

Edremit, Türkiye'nin ilk ve tek kış maratonuna ev sahipliği yaparak spor tutkunlarını buluşturuyor. Kazdağları'nda düzenlenen İda Ultra Maratonu bugün sabahın ilk saatlerinde start aldı.

7. İda Ultra Maratonu Start Verdi

7. Ida Ultra Maratonu Start Verdi 1
7. İda Ultra Maratonu Start Verdi

5 Ayrı Parkurda Gerçekleşiyor

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin kış aylarındaki spor etkinliklerine yeni bir soluk getiren “İda Ultra Maratonu,” yedinci kez start aldı. 5 ayrı parkurda gerçekleşecek olan bu zorlu yarış, sporcuların mücadele azimlerini sergileyecekleri bir platform sunuyor.

7. Ida Ultra Maratonu Start Verdi 2

Dünyanın Dört Bir Yanından Katılım

Maraton, sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla uluslararası bir nitelik kazanıyor. 25 farklı ülkeden gelen 1800’e yakın sporcu, Kazdağları’nın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulurken, aynı zamanda kış aylarında gerçekleştirilen bir maratonun keyfini çıkarıyor.

7. Ida Ultra Maratonu Start Verdi 3

Hem Mücadele Hem Manzara

Edremit’in eşsiz coğrafyasında düzenlenen bu maraton, sporculara hem fiziksel dayanıklılıklarını test etme hem de unutulmaz bir deneyim yaşama şansı tanıyor. Katılımcılar, parkurlar boyunca hem zorlu doğa koşullarıyla mücadele edecekler hem de Kazdağları’nın muhteşem manzaraları eşliğinde nefes kesici bir serüvenin parçası olacaklar.

Haber: Haber Merkezi

7. İda Ultra Maraton’a Start Veriliyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu