GündemTürkiye Gündemi

PAZARCILAR ‘İSTİKRAR’ DEDİ

Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Ayhan Baydan ve Ferat Alkır’ın listelerinin yarıştığı seçimi resmi olmayan sonuçlara göre Ayhan Baydan  352 oy alarak kazandı. Ferat Alkır’ın ise 228 oy aldığı seçimde pazarcılar ‘İstikrar’ dedi.

Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf odası Olağan Genel Kurulu Ekilmiş Restaurant’ta gerçekleşti. Ayhan Baydan ve Ferat Alkır’ın listelerinin yarıştığı kongrede Divan Başkanlığı’nı Necdet Erkan, Başkan Vekilliğini Tuğrul Özen, Katip Üyeliklerini ise Faruk Akyüz, Coşkun Eroğlu, Seçkin Durmaz yaptı. Kongrede yönetim kurulu, denetim kurulu ve bilanço raporlarının okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Seçimden galibiyetle ayrıldığı için mutlu olduğunu söyleyen Balıkesir Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, “Bu seçimi kazandık. Çok muyluyum. Pazarcı esnafımız bize güvendi ve oylarını verdi. Hep daha iyisi için, odalarımız, üyelerimiz için hep güzel ve doğru çalışmalara imza atacağız. Bana güvenen ve oylarını kullanan tüm üyelerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu