GündemSiyaset

ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK!

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı bir basın toplantısı düzenledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve hakkında Postam Gazetesinde çıkan haberlere bir soru üzerine yanıt verdi.

Haberin kaynağından alınmasının ve teyidinin önemine vurgu yapan Başkan Avcı, Yalan haberlerle beni kendi ayaklarına getireceklerini düşünenler yanılıyor mesajı verdi. Başkan Avcı Abdestimizden Şüphemiz Yok. Ben Milletimize bir Söz Verdim “dedi.

Yalan üzerine kurulan kurgulara cevap verecek değilim. Yalan Haber’e cevap olmaz. Şöyle sanıyorlar; Biz buradan vurursak Hasan Başkan bizim ayağımıza tıpış tıpış gelecek anlayışı bizim defterimizde yok! Bugüne kadar beni tanıyamadılarsa bundan sonrada bu arkadaşların beni tanımalarına gerek yok.

Yalan Haber niye Kardeşim? Diyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “ Başkan Yardımcılarının oğulları kızları… yazıyorlar .Ben iddia ediyorum 7 sözleşmeli başkan yardımcısı yaptığım 2 kişi söylesinler yine bu işi bırakırım. Yalanın Aslı Yoktur. Avukatlar diyor? Belediye’de bir avukat var. Emine Ödemiş diyor bu 25-30 yıl Devletine emek harcamış bir devlet memuru. Altıeylül’ün personeli idi. Osman Ödemiş Başkan Yardımcısı olduğu zaman Büyükşehre görevlendirme ile gitti. Daha sonra geri döndüğünde Osman Ödemiş istifa edene kadar Emine Ödemiş’i biz çalıştırmadık.

Ben bir söz verdim millete yalan söylemeyeceğim kapalı kapılar ardında konuşulan ne varsa onu da açık milletin önünde konuşacağım. Abdestimden zerre şüphem yok! Bu arkadaşlar 300 binliralık bir anketi anket yaptık diye haber yapanlar. Yapmadığımız birşeyi yaptı diyenler. Araştırma yaptırdık ama anketi yaptırmadık ki? Vuracaksanız yine vurun.

Yine bu arkadaşlar diyor ki; 5 yıldızlı otellerde müdür yardımcılarınızla keyif çatıyorsunuz diyor beni tenkit ediyorsunuz aynı şekilde o hafta Büyükşehir Belediyesi de benzer bir şey yapıyor onu niye tenkit etmiyorsunuz? Müdürlerle ilgili toplantı ne ilk ne sondur. Bu toplantıları Cumhurbaşkanımızda yapar diğer kurumlarda yapar. Bütçemiz konusunda hak hukuku biz gözetiriz. Gerekli hassasiyeti hakkı ve hukuku gözetirim. Bunlara da pabuç bırakmam. Tenkitler yapıcı ve şehrin derdini taşıyorsa tamam ancak; Yalanla tenkit olmaz! Bizi tenkit edenler olacak ancak tenkit var tenkit var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu