Gündemİlçe Haberleri

Aday Albayrak’tan Semra Aman Akyürek’e Destek

Balıkesir'de, Gazete Merhaba Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek'in bir belediye başkan adayının programı sırasında darp edilmesi, kamuoyunda büyük infiale sebep oldu. 

Aday Albayrak’tan Semra Aman Akyürek’e Destek

Aday Albayraktan Semra Aman Akyureke Destek 1
Aday Albayrak’Tan Semra Aman Akyürek’E Destek

Aday Emre Albayrak Mesaj Yayımladı

Dün, Gazete Merhaba Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci ve Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek, haber çalışması yaparken Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı’nın ekibindeki kişilerin saldırısına uğradı. Bunun üzerine Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emre Albayrak, yapılan bu  saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

“Mafyalaşan siyasetin son örneğini Balıkesir’de gördük”

Aday Emre Albayrak yaptığı açıklamada “Mafyalaşan siyasetin son örneğini Balıkesir’de gördük. Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Semra Aman Akyürek’in bir belediye başkan adayının programı sırasında darp edilmesi vicdanları yaralamıştır. Bu vahim hadiseyi kınıyoruz. Tekrarının yaşanmaması adına şehrimizin idarecilerini göreve çağırıyoruz. Bütün basın emekçilerimizin yanlarında olduğumuzu bildiririz.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Bülten

Kadın Gazeteciye Yapılan Saldırıya TİMBİR’den Sert Tepki

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu